BIST in kapanýþý yukarý olacak ve galiba bayaðý iyi olacak ! . .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Buralardan kademeli olarak uzun vadeli olarak, almaya baþladým...Hedefim uzun vadedir.Belli bir hedef fiyatým yok.Nasýlsa þu akar yolunu bulur.Bunda da þahsi fikrim odur...Yatýrým tavsiyesi asla deðildir...
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtanýn sahipleri çok uyanýk, iþi çok iyi biliyorlar.Onlarla tarih yazacak.Yatirim tavsiye asla deðildir...
Bu tahtanýn sahipleri uyanýk demiþtim.Bugün kendilerini ele verdiler...Onlarý yakaladým. Bugün ne yordular beni, özellikle 72,60-72,80 aralýðýnda...Geçen gün izledim bol keseden veriyorlardý.Bugün vermediler.Sabahtan verenin malýný alýp, birdaha almasýna fýrsat vermediler....Çok Ýlerdeki istasyonlarda trene baþka yolcularý bekliyor olacaklar.Ama ben trenden þahsen 2022 þubat ayýna kadar inmeyeceðim. Belki de hiç ihtiyacým olmaz 2032 olur...Hiçbir hedef fiyatým yoktur...Su akar yolunu bulur. Þansýmýza, bahtýmýza...Günlükçü deðiliz...Cephaneyi doldurdum yola çýktým...Bu yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir...Bu arada ben de e- fatura için tabiki LOGO da olacaðým..Bakýn hem müþteriniz, hem hissedarýnýzým.Kýymetimi bilin...
Yer Ýmleri