Ata yatýrým tavana gidecek kaðýdýn önüne set çekti bugün bu hýrs nedir anlamak mümkün deðil amacýnýn mal çýkmak olmadýðý gün gibi ortada.
Ata yatýrým tavana gidecek kaðýdýn önüne set çekti bugün bu hýrs nedir anlamak mümkün deðil amacýnýn mal çýkmak olmadýðý gün gibi ortada.
Logo da hemen sermaye artýrýmý olmalý derinlik kazanmasý gerek yamyamlar hisseyi çöp yaptýlar maalesef.
"Türkiye de üretip dünyaya yazýlým ihracatý yapýyoruz diyen Etiya Kurucu Ortaðý ve CEO su Aslan Doðan, Yeni platformumuzla birlikte üç yýl içinde 100 milyon dolar yazýlým ihracatýný hedefliyoruz" dedi."
https://www.sabah.com.tr/teknoloji/2...larlik-ihracat
Darýsý borsada olan Kront ve Logo nun baþýna diyoruz. ÝNÞALLAH bu þekilde hayaller ve hedefler kuruyorlardýr.
Ya da Etiya gibi þirketler BÝST e açýlsýn. Bizlerde yatýrým yapalým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Ýyi seanslar.
Ata ve ak yatýrým da ki arkadaþlar kaðýt gitmesin diye büyük çaba içerisinde
Güzel olacak herþey sabýrli olmak gerek 36 dan aldým hisseyi ozaman düþerse 25 lere kadar düþer yada olmasý gerektiði yerlere gider diye düþüncem vardý 25 geldi belki bir dalgalanma ile bir miktar daha aþaðýya iner sonra ayný 2015 deki gibi hissenin arkasýndan baktýrýr düþüncesindeyim ytd
Valla geçen yönetim kurulundaki üyelerin neden sattýklarýný sorduðumda link ten vazgeçip logo ya geçme arifesindeydim fakat, kap ta bu konu ile ilgili somut bir sebep olmamasý ve o satýþlardan sonra hissenin daha derin düþmesi ben de, yönetimin býrakýn hisse düþüþüne engel olmayý hissenin düþeceðini duyup yada tahmin edip, erkenden sattýðý izlenimini yarattý, bu durum bana yönetimin çokta etik davranmadýgýný düþündürdü bu nedenle link tercihimi hala devam ettiriyorum.
Þunu diyeyim sana bu senorya çok yaþandý bu borsada þirket hisse satar sonra hisse bakýyorsun yukarý çýkýyor hangi akýllý adamýn bu hissenin yaptýðý onca kardan sonra hissenin önünü karanlýk görür sana tavsiyem hissenin varsa sakin korkma hisse bu benim düþüncem ama insanlara arkasýndan baktiracak alma þansý olmayacak ben 36 dan aldýðýmda düþse düþse 25 düþer ama çýkarsa 70 Lee üzerine çýkar dedim kendime ve bu hisseyi aldým düþeceði yeri tahmin ettim inþallah çýkacaðý yerinde doðru tahmin etmisimdir buralara düþerse alýrým diye ayirdigim parayý köy evine yatýrdým essek gibi ama inþallah birazda buralarda seyreder yada daha da düþer de ortalamayý 30 altýna indiririm bu þirketin onu çok açýk çok iyi þeyler yapacak inþallah bekleyeceðiz.ve kaymaðýný yiyeceðiz
Siz güveniyorsanýz ne güzel, dýþarýdan bakan birisi olarak ben henüz ayný güveni logo ya karþý hissedemiyorum. O güveni hissedemeden logo ya yatýrým yaparsam da emin olun çok uzun vadeli olamaz. Umduðunuzu az çok bulmanýz temennisiyle, ben de orta uzun vadede birkaç hisse de güvene dayalý pozisyonumu aldým bekliyorum. Bazen link te tereddüt ediyorum o kadar.
Yer Ýmleri