LOGO YAZILIM SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Þirket Genel Bilgi Formu
Gönderim Tarihi:05.05.2017 16:57:55
Bildirim Tipi:DG
Yýl:
Periyot:
Yönetime Ýliþkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adý-Soyadý Tüzel Kiþi Üye Adýna Hareket Eden Kiþi Cinsiyeti Görevi Mesleði Son 5 Yýlda Ortaklýkta Üstlendiði Görevler Son Durum Ýtibariyle Ortaklýk Dýþýnda Aldýðý Görevler Sermayedeki Payý (%) Temsil Ettiði Pay Grubu Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadýðý Yer Aldýðý Komiteler ve Görevi
MEHMET TUÐRUL TEKBULUT Erkek Yönetim Kurulu Baþkaný Elektrik Mühendisi Yönetim Kurulu Baþkanlýðý Yönetim Kurulu Baþkanlýðý Baðýmsýz Üye Deðil Kurumsal Yönetim Komitesi , Aday Gösterme Komitesi, Ücret Komitesi Üyelikleri
MURAT ERKURT Erkek Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Elektrik Mühendisi Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlýðý Yönetim Kurulu Üyeliði Baðýmsýz Üye Deðil Kurumsal Yönetim Komitesi , Aday Gösterme Komitesi, Ücret Komitesi Üyelikleri
SAMÝYE LEYLA TEKBULUT Kadýn Yönetim Kurulu Üyesi Elektrik Mühendisi Yönetim Kurulu Üyeliði Baðýmsýz Üye Deðil Risk Saptama Komitesi Üyeliði
ORHAN AYANLAR Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomist Yönetim Kurulu Üyeliði Yönetim Kurulu Üyeliði Baðýmsýz Üye Deðil Kurumsal Yönetim Komitesi , Aday Gösterme Komitesi, Ücret Komitesi Üyelikleri
MÜMÝN CENGÝZ ULTAV Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Elektrik Mühendisi Yönetim Kurulu Üyeliði Yönetim Kurulu Baþkanlýðý Baðýmsýz Üye Ücret Komitesi, Aday Gösterme Komitesi, Kurumsal Yönetim Komitesi, Denetim Komitesi Baþkanlýklarý
KUTLU KAZANCI Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Endüstri Mühendisi Baðýmsýz Üye Denetim Komitesi Üyesi, Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Baþkaný
Baðlý Ortaklýklar, Finansal Duran Varlýklar ile Finansal Yatýrýmlara Ýliþkin Bilgiler
Baðlý Ortaklýklar, Finansal Duran Varlýklar ile Finansal Yatýrýmlar
Ticaret Unvaný Þirketin Faaliyet Konusu Ödenmiþ/Çýkarýlmýþ Sermayesi Þirketin Sermayedeki Payý Para Birimi Þirketin Sermayedeki Payý (%) Þirket ile Olan Ýliþkinin Niteliði
LOGO BUSINESS SOFTWARE GMBH Yazýlým Geliþtirme ve Pazarlama 100000 100000 EUR 100 Baðlý Ortaklýk
LOGO ELEKTRONÝK TÝCARET HÝZMETLERÝ A.Þ. Yazýlým Geliþtirme ve Pazarlama 60500 60500 TRY 100 Baðlý Ortaklýk
LOGO SOFTWARE INVESTMENT S.A. Yazýlým Geliþtirme ve Pazarlama 77308740 77308740 RON 100 Baðlý Ortaklýk
TOTAL SOFT S.A. Yazýlým Geliþtirme ve Pazarlama 54452960 54452960 RON 100 Baðlý Ortaklýk
LOGO INFOSOFT BUSINESS TECHNOLOGY PRIVATE LIMITED Yazýlým Geliþtirme ve Pazarlama 15000000 9990000 INR 66,6 Baðlý Ortaklýk
Write less do more..
açýlýþ güzel oldu, 60+ kapanýþ güzel olur.
akþamda bilanço düþerse![]()
Write less do more..
Yer Ýmleri