Hedef fiyatýniz nedir?
Neden bi Aselsan egeen klimasan deðilde bu kaðýt acaba?
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef fiyatýniz nedir?
Neden bi Aselsan egeen klimasan deðilde bu kaðýt acaba?
Sevgili Oxygen,
LOGO yu eðer trade yapma hýrsýnýzi zorunluluðunuz yoksa paket olarak tutmanýzý öneririm. Neden diðer hisseler deðil de LOGO sorusunun cevabýný ben kendi adýma, Hindistan daki faaliyet yolunda giderse ulaþacaðý büyüklük olarak cevaplayabilirim. Hindistan apayrý bir ölçek. Hedef fiyatým uçuk gelebilir ama 52-55 $ arasýdýr. Bol kazançlar.
EDÝT: Türkiye de Gelir Ýdaresinin çözüm ortaðý olduðunu söylemiyorum bile. Devletten sürekli akan musluðu olan firmalara, muktedirlerin çökme kültürü, risk midir fýrsat mýdýr kestiremiyorum, onu da ekleyeyim...
Hedef fiyatým mý ? Hedef fiyat belirlemek saçma bir yola çýkýþ sebebi olurdu.
Yalan söylemeyen tek analiz Temel analizdir
Bir de Kesit incelemeyin süreklilik inceleyin ,
Mesela PD/DD ne mi bakacaksýnýz 12 QTR boyunca neren gelmiþ nereye gidiyor
onun grafiðine bakýn yani anlýk bilgi kesit fotoðraftýr bir fikir vermez
Grafik ise video dur hikayedir bir þeyler anlatýr .
Þöyle ki Tabloyu inceleyin Grafiði göreceksiniz her sütün bir grafiktir .
Karþýlaþtýrmalý bir toblo da koydum
Dikkat ederseniz ortak özellikleri Öz varlýk karlýlýklarý ve satýþ karlýlýklarý iyi
Borçlarý görece düþük þirketlerdir yani logo en iyi denmesi mümkün deðil ama
kendince iyi yönleri zamanla daha iyiye gidecek gibi .
Swiss Frank cinsinden grafik Frank ýn Altýn ile desteklenmesinden dolayý seçildi
12 QTR CHF fiyatýný da görün istedim Yabancýlar da çok satmamýþ .
Daha iyi bir firma varsa bildiðiniz karþýlaþtýrma tablosuna koyarým .
hatalar varsa haber verin hemen düzeltirim .
Aselsan FK yüksek ve savaþ gerilim dönemleri kaðýdý diye koymadým lafým yok iyidir
Klimasan Karlýklýk yada FK Pd/dd sebebi ile almamýþýmdýr Kötü olarak yorumlamayýn
EGEEN Favorimdir Tablomda baþ köþededir .
LOGO Teknoloji kaðý diyelim . Bir Flash bellek verip Para kazanma iþi Katma deðeri yüksek iþ
bana Microsft u hatýrlatýyor logo . Bir cd verip 150 Dolar almak iyi iþtir .
Aselsan ve Klimasan ýn verileri ile tablodaki Egeen i karþýlaþtýrýn Arada bi fark var
Hiç bir þekilde AL SAT TUT Tavsiyesi olarak görmeyin kendimce bir çalýþmadýr .
saygýlar
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
LOGO YAZILIM SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/839406
Þirketimiz tarafýndan ELBA HR Ýnsan Kaynaklarý Eðitim ve Danýþmanlýk Anonim Þirketi'nin (Peoplise) sermayesinin % 86,70'ini temsil eden 255.377 adet þirket payýný hisse baþýna ortalama 6,46 ABD dolarý bedelle devralýnmasý konusunda pay devir sözleþmesi ("Sözleþme") imzalanmýþtýr. Sözleþme uyarýnca pay devrinin gerçekleþmesi halinde, pay devir bedeline ilave olarak 2021 yýlý içinde Þirket tarafýndan performansa dayalý olmak koþuluyla olasý performans bedeli ödemesi yapýlabilecektir. Pay devir iþlemlerinin Sözleþme'de belirtilen koþullarýn gerçekleþmesini müteakip en kýsa sürede tamamlanmasý hedeflenmektedir.
Peoplise, kurumsal firmalarýn tüm iþe alým ihtiyaçlarý için tasarlanmýþ entegre ve video özellikli dijital insan Kaynaklarý yönetimi platformudur. Yetenek Yönetimi Sistemi olarak konumlanan çözüm, baþvuru takip sistemlerini (ATS) sosyal medya kaynaklý iþe alýmlarý, dijital deðerlendirme ve markalaþma araçlarýný içeren mobil uyumlu platforma dönüþtürmektedir. Mevcut müþterileri finansal hizmetler, perakende, üretim ve profesyonel hizmet sektörlerinde faaliyet göstermektedir. 13 çalýþaný olan Peoplise 2013 yýlýnda kurulmuþ olup halihazýrda 13 dilde hizmet sunduðu 74 kurumsal müþteriye sahiptir.
Logo'nun tek seferlik gelirler içinde ERP ve e-devlet çözümlerinden sonra önemli bir paya sahip olan Ýnsan Kaynaklarý çözümleri, kurumsal müþteri segmentinde rekabetçiliði ve genel marka bilinirliðini destekleyen stratejik öneme sahip bir ürün grubudur. Peoplise platformunun Logo'nun mevcut Ýnsan Kaynaklarý ürünlerini tamamlayacaðý ve ÝK ürün portföyüne yönelik yapýlan yatýrýmlarý, özellikle bulut tabanlý çözümlere geçiþ sürecinde yaratacaðý sinerjiyle, devralýp
ileriye taþýyacaðý öngörülmektedir.
Pay devrinin tamamlanmasý üzerine Peoplise kurucu ortaklarý ve pay sahipleri Çaðatay Güney ve Doruk Molo ile "Sermayeye Ýþtirak ve Sahipleri Sözleþmesi" ve "Yönetici Ýþ Sözleþmesi" imzalanacaktýr.
Bilgi veren arkadaþlara ilginiz için teþekkür ediyorum.
Bu kaðýtlarýn hepsi trade kaðýdý dýr .AL SAT YAparak uygun yerlerden karýnýzý yapýn
Nedeni gayet basit . Diyelim ki iþler terse döndü ve elinizde patladý .
Borsa yeniden gündeme geldiðinde ilk toparlayan kaðýtta kalmak
beni hiç korkutmaz hatta maliyetimi düþürmek için PAÇAL yaparak
gene toplamaya düþüklerden de almaya devam ederim
69 - 71 arasý vedalaþtýk ama aþaðýdan tekrar alacaðým TRADE dediðim aynen budur .
66 Olunca aranýzdayým . . .
SAygýlar .
Son düzenleme : Baygeorge; 21-04-2020 saat: 11:45.
69.50 çýkýþ yaptým. Bastý yukarý gitti.
Yer Ýmleri