Ardýndan baktiracak günleri de gelecek elbet
Ardýndan baktiracak günleri de gelecek elbet
Bu para bolluðu ilelebet devam etmeyecek.Fýrsatý kaçýrmamak lazým.Tuðrul Bey düþünüyordur galiba.Bizim kadar piyasayý takip ediyor sonuçta.Hisseye derinlik kazandýrmadan da iþi zor.Dün %4 çýk bugun %3 in.Çocuk oyuncaðý oldu
Son düzenleme : kagula27; 04-03-2021 saat: 17:50.
Su akar yolunu bulur, sabýr sabýr sabýr.. ytd.
Katiliyorum cok zaman kaybetti. Bistteki dusuk sermayeli ve karli sirketler olaganustu rakamlara ulasti. Aralarinda tek tuk hisse kaldi ne yazikki bunlardan birisi logo.
Bunda patron ve ceo nun soylemleri etkili oldu. Bu bir gercek. Sermaye artirimi beklentisini ve temettu beklentisini kendileri bosa cikardi. Esasinda soylentisi bile yeterdi.
Patron sadece hindistanda bir sirket satinalmak istedik oda pahali dedi. Buda bosa cikti.
Napsin yatirimcilar beklenleri olmayan hisseleri ki bu beklentiyi akamete ugratan ozellikle sirketin en tepesindekiler ise.
Soylediklerim kisa vadeli yatirimcilar icindi. Uzun vadede elbette cok baska yerlerde olacaktir.
Simdilik tek beklentiyi gedik yatirim olusturdu 169.8 tl hedef fiyat ile.
Ne oluyor böyle battýk mi yoksa?
Mal toplama derdi var sanki?
139 dan iyi hacim oluþmuþ.
Pasta rica ediyorum lütfen.
YTD KESÝNLÝKLE
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketimizin %100 iþtiraki olan Logo Elektronik Ticaret Hizmetleri A.Þ.'nin Þirketimizce devralýnmasý suretiyle Þirketimiz çatýsý altýnda birleþme iþlemi.
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...77fe4712b86df2
Logo ya bir yarim daha logo eklendi diyebiliriz, kar rakamlarinin 200 milyonlarin ustunde olacagi sonucu cikartabiliriz. Hadi hayirlisi, bu sene belkide bu birlesmeyle satislar 1 milyari bile bulabilir.
Yer Ýmleri