Patron mu satýyor? Mi 9 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 milyon tl'lik pay geri alýmý hakkýnda kap geldi
Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan;
- Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-22.1 sayýlý Geri Alýnan Paylar Tebliði ile konuya iliþkin 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyurularý çerçevesinde pay geri alýmý yapýlabilmesine,
- Geri alýma konu edilecek azami pay sayýsýnýn daha önceki alýmlar dahil ödenmiþ sermayenin %10'unu aþmamasýna ve azami fon tutarýnýn ise 100.000.000-TL olarak belirlenmesine,
- Alýmlar için Þirketimizin Finans Baþkaný (CFO) Gülnur Anlaþ'ýn yetkilendirilmesine,
- Pay geri alým programýnýn yapýlacak ilk Genel Kurul Toplantýsý'nda pay sahiplerinin bilgisine sunulmasýna,
- Bu kapsamda Pay geri alým programýyla ilgili bu Yönetim Kurulu kararýmýzýn Özel Durum Açýklamasý olarak duyurulmasýna, SPK'nýn 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyurularý ve II-22.1 sayýlý Geri Alýnan Paylar Tebliði uyarýnca kamuyu aydýnlatma yükümlülüklerini yerine getirmesine,
Oy birliði ile karar verilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/987311
Hayýrlý olsun, piyasa deðerini bilmiyorsa þirket gereðini yapar diyor.
Habere hiç tepki vermedi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
100 milyon liralýk alým kararýyla hissenin iyi yerlere gitmesi gerekirdi ama daha alým baþlamadý, genel kurulda onaydan sonra alýmlarýn baþlamasý lazým.
Bilanço da güzel gelirse temettü de o genel kurulda onaya sunulur.
Hissede yatýrýmcý kalmadý gibi, in cin top oynuyor resmen. Ben de mezarlýkta ýslýk çalýyorum iþte.Þirket bir haber falan gönderse keþke.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
þirket tarafýndan þu kadar alým yapýldý þeklinde açýklama gelmeden burada rüzgar deðil hafi esinti bile olmaz.
Yer Ýmleri