Bilanço geldi, okumadým, okuyanlar ozetlemis mi diye twittera baktým ama henüz twitterda pek umursayan olmamýþ. Düzgün örnek aþaðýda
https://twitter.com/serkan_saka_/sta...cuDSGmRsA&s=19
Çeyreklik 9 milyon dolar kar eden, büyümesi süren borcsuz yazýlým þirketini bugün 300 milyon dolardan ucuza alabiliyordunuz. Bakalým yarýn kaça alýnabilir olacak.
Elimde var, 5 gün tutmadan satabilirim. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yuh yani þu bilançoya göre en az iki tavan çeker diye düþünmüþtüm ama maalesef
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
9 milyon $ çeyreklik kar eden derken bir noktayý atlamýþým. Gedik yatýrým bu çeyrek için deðerlendirmesinde 46.3 milyon tl net finansal gelirin kâra katkýsýný vurgulamýþ. Þirket favok marjý beklentisini %34 ten 33 e indirmiþ(2021 %37)
Romanyadan, hindistandan heyecan verici bir haber yok. Bilanço için sýnýrlý pozitif demiþler. (Sahsi yorumumÖyle de oldu. Düþmedi bugün saðolsun. 40'a düþüp orda 2 sene dursa þaþýrmazdým artýk.
Logo iyi yatýrým, bu bilanço ile daha cazip hale geldi. Ama sorun zaten her geçen gün daha cazip hale gelmesi. Daha ne kadar cazibesi artacak merak ediyorum. Yýldým.
Dün logoya ekleme yapmak için sattýðým kâðýtlarýma yandým. Þahsi hikaye anlatarak sizleri sýktýðým için özür dilerim. Saygýlar.
44-45 civarýndan alýnýr bu kaðýt, haftalýklar güzel olgunlaþýyor..
Haftalýk
![]()
Twitter @chem737373
FED daha ne kadar faiz artýracak. Sonlara geldiðimizi düþünüyorum.Teknoloji hisseleri bence ralli öncesi dip seviyelerde. Logo tabii ki kendi sektörünün en karakterli þirketi. Bu yüzden alým zamaný geldi benim için.
Saygýlar.
Logo bu dönemde yatýrýmcýsýnýn parasýný koruyamadý, sene baþýndan beri yerinde sayýyor resmen, oysa neyin fiyatý ikiye katlanmadý ki.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri