Çok doðru bir tespit. Bu þirketin yaptýðý iþ, bankalarýn yaptýðý iþle hemen hemen ayni... Zaten borsanýn yükseliþi banka hisseleriyle baþlar. Bu gerçek hiç deðiþmedi.......Bir zamanlar bankalardan bazýlarýnýn, Rýza Zarrap olayýndan dolayý Amerika tarafýndan, parasal bir yaptýrýma uðrama ihtimali konuþuluyordu.Banka hisseleri almak isteyenler, bundan dolayý çekiniyorlardý.Bizim hissenin böyle bir yaptýrýma uðrama ihtimali de yok........ Zaten , herkez bu tespiti yapsa , hisseye akýn eder ve akan sele hiç kimse karþý koyamaz. Hissenin fiyatý çýð gibi büyür. Ben çok yakýnda bunun gerçekleþeceðine inanýyorum...... Borsadaki faktöring - lizing þirketleri içinde, ettiði karlara göre kýyaslama yapýldýðýnda ,en ucuz olanýnýn Lider Faktöring olduðu görülecektir. Þu konjektürde ,fiyatýnýn en az 2,80 TL. olmasý gerektiðini düþünüyorum. Tabii, bizim millet te ancak o zaman almaya baþlar ,veeee......sonra da, hisseye yeni girenlerden ,.... 2,80 TL. ile aranýzdayým ,..... yazýlarýný görmeye baþlarýz.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri