Ihtiyaciniz olan bilgilerin cogu burada mevcut.
Baþarýlan sürekli ve dengeli büyüme rakamlarý sonucunda Lider Faktoring in 31 Mart 2024 tarihi
itibariyle toplam bilanço büyüklüðü 5,1 milyar TL; bu büyüklüðün 4,2 milyar TL tutarý net faktoring
alacaklarý olup özkaynaklarý 1,3 milyar TL.dir. Lider Faktoringin bilanço yapýsýnda aktiflerin %80 inden
fazlasý faktoring alacaklarýdýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1282928
Pozitif etkinin nedeni KOBI'lerin nakit ihtiyaclarinin yuksekligi.
Bankalardan kredi temin edemiyor KOBI'lerin cogu.
Ya kara listedeler ya da 10.000 TL icin 2 hafta bakleyemiyorlar.
LIDFA'da bu sure 4 saat.
Yalniz bu sirketlerin, ne kadar kucuk olursa olsun, gerekli teminati koyup, once musteri olmalari gerekiyor.
Musterilerden alinan teminatlarin toplami 34 MILYAR'dan fazla.
Faaliyet raporunda gecen bu ifadeden cikarimim, Denge'nin katkisinin %20 nin altinda oldugu.
Baþarýlan sürekli ve dengeli büyüme rakamlarý sonucunda Lider Faktoring in 31 Mart 2024 tarihi
itibariyle toplam bilanço büyüklüðü 5,1 milyar TL; bu büyüklüðün 4,2 milyar TL tutarý net faktoring
alacaklarý olup özkaynaklarý 1,3 milyar TL.dir. Lider Faktoringin bilanço yapýsýnda aktiflerin %80 inden
fazlasý faktoring alacaklarýdýr.
Faktoring alacaklarinin 4.2 MILYAR TL. oldugunu dusunursek, bunun % 15'i Denge'den geliyor desek, bu da 630 Milyon TL yapar ki bu da cok ciddi bir katki.
Sn Týnaz bilgilendirmeler için sagolun.ben yatýrýmcý iliþkilerini aradýðýmda denge varlýðýn ilk 3 aylik bilancoya etki etmediðini denge varlýðýn ancak 6 aylik bilancoya etki edebileceðini soyledi.artik nasýl bir bilanço yapýþ tarzlarý varsa.spk bedelsiz onayýný geciktirebilir bunda þirketin etkisi yok.ama artýk 6 aylik bilanço zamaný geldi .ben bu cuma bilanço gelir diye dusunuyorum
Lider Faktoring A.Þ.'nin 25.000.000 TL nominal tutarlý, Nitelikli Yatýrýmcýlara Satýþ yönetimiyle gerçekleþtirilen TRFLDFK72434 ISIN kodlu bonolarýn kupon ve ana para ödemesi tamamlanmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1314545
Yer Ýmleri