Lider Faktoring A.Þ.'nin 30.000.000 TL nominal tutarlý, Nitelikli Yatýrýmcýlara Satýþ yönetimiyle gerçekleþtirilen "TRFLDFK82417" ISIN kodlu bonolarýn kupon ve itfa ödemeleri tamamlanmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1321249
Lider Faktoring A.Þ.'nin 30.000.000 TL nominal tutarlý, Nitelikli Yatýrýmcýlara Satýþ yönetimiyle gerçekleþtirilen "TRFLDFK82417" ISIN kodlu bonolarýn kupon ve itfa ödemeleri tamamlanmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1321249
Lider Faktoring A.Þ.'nin 20.000.000 TL nominal tutarlý, Nitelikli Yatýrýmcýlara Satýþ yönetimiyle gerçekleþtirilen "TRFLDFK82425" ISIN kodlu bonolarýn kupon ve ana para ödemsi tamamlanmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1321248
Sn Tinaz, bunlar kapýyý üstümüze kilitleyip kaçtýlar herhalde, ne diyorsunuz bu fiyatlamaya?
08 Agustos gunu 2.ceyrek bilancoyu bekliyoruz.
Pesinden bolunmeyi.
Ben kacmaktan ziyade daha olumlu seyler bekliyorum.
Dun dunya piyasalarindaki calkantiyi avantaja ceviren buyuk oyuncularin oyunlarina bakmamak lazim.
Mal'in toplu oldugunu dusunuyorum, buyukler kucuklerin malini almak icin her turlu firsati kullaniyorlar.
Allah aþkýna sizce bilanço iyi gelecek olsa burada býrakýrlar mý þu son günlerde dün yüzde kaç düþtü bugün hiçbir toparlanma belirtisi bile yok. Tacirler bile satýþta. Bugün de yayýnda kabullendiler yanlýþ bir tercih olduðuna portföye koymakla. Sessiz dönem diyerek insanlara mükemmele bir bilanço imasý vererek yatýrýmcýya kitleme derdindeler hala. Hisse toplu falan da dedil. Patron 2.7 milyon sattýðýndan beri kaðýda zerre sahip çýkmýyor.
Günlük fiyat hareketlerine bakýp deðerlendirmiyorum ben ama fiyat veren portföyüne eklemiþ olan tacirler dahi artýk sahip çýkmýyor. Kasým ayýndan beri patron satýþýndan sonra hisse ortalýkta al satçý kaðýdý olmuþ. Bedelsiz durumu da bi ivme katmayacak hisseye. Ve sonrasýnda da þahsi fikrim bedelli talebi olacak þirket nezdinde. Ve uzun bir süre dikey hareket gozlenmeyecek hissede. Þu an piyasa faiz indirimi fiyatlaniyor. Tahtayi harekete geçirecek bir unsur da olmayacaðý yönünde. Ucuzun ucuzu olmasý bir farkýndalýk unsuru deðil kaðýtta. Bunu birçok kaðýtta görüyoruz. Ne ucuz hisseler soluksuzca yatay seyrini sürdürüyor ve ky yý periþan ediyor çok uzun süreler
Bunlar dogru.
Ancak biz LIDFA'nin is yontemine para koyduk.
Sermayesini nitelikli yatirimcidan borclaniyor.
Ulkenik kronik problemlerinden etkilenmiyor. Dolarla dovizle enerjiyle isi yok.
Ekonimide isler bozuldugunda maalesef faktoringler iyi para kazaniyor.
14.400 civarinda teminat yatirmis musterisi var. ( bu ULUFA da 8.000 musteri civarinda )
Bilanco'da toplam teminat kalemi 37 Milyar TL.
KOBI sahibi eger teminati varsa, bir arkadasina kefil olup kredi kullandirabiliyor.
Adam aracini tamir ettirecek cikan masraf 40.000 TL, 90 gun cek olur mu ? diyor.
Tamirhane sahibi de cek'i kabul edip, ayni gun parasini bi tamam LIDFA dan aliyor, cek'in vadesini bekleyen LIDFA, riski alan, teminat yatirmis tamirhane sahibi.
Biz bu nedenle LIDFA aldik, Haziran 2014'ten bu yana her sene kazandi.
Oysaki neler neler yasandi bu donemde, ne ekonomik krizi kaldi ne kalkisma ne pandemi.
O nedenle is modeline para koyduk diyoruz.
Yoksa tum ortaklar biliyor, TUPRS'i, EREGL'yi, FROTO'yu.
Yer Ýmleri