Hiçbir hisse sonsuza kadar düþmez yada çýkmaz. Endeksle hareket edip etmemesine gelince bu tarz hisseler genelde negatif ekdekslerde endekse uyum saðlar ve endeksle paralel hareket eder. Pozitif endekste de birileri hisseyi ne zaman alýp götürürse o zaman gider. Yani endekse her zaman uymaz. Bu hissenin zamaný var belli. Hissenin grafiðini inceleyince uzun vadede istikrarlý bir yükseliþ olduðunu görüyoruz. 7 leri görmüþ ama bu rakamlarda fazla kalmamýþ. Ayrýca 2015 verilerine düþebilecðini nerden öngördünüz bilmiyorum ama bence çok aþýrý kötümsersiniz. Bunun için hisedarlarýn yüklü mal satmasýyla birlikte þirketin iþlerinin kötüye gitmesi, çok büyük zarar etmesi vs kötü geliþmeler olmasý gerek. Þirket 2015 yýllarýnda 1.30 civarýnda imiþ þu andada 5lerde bunu hatýrlatayým. Ortalýðý velveleye vermeyelim. Teknik verileri son derece pozitif bir þirketten bahsediyoruz burada. Sabýrla beklemekte fayda var...
Yazýya ilaveten þuan için (15.35 itibarý ile) iþlem hacim oldukça düþük. Düþüþ hacimle desteklenmiyor.
Dostum söylediðiniz her þeyde haklýsýnýz...
Sizi veya baþkasýný kötüleme derdim de yok.
Sadece LÝDFA' ya çok ama çok güvenmekle irlikte beklemekten çok yorulan ve sýkýlan bir insanýn feryadýdýr yazdýklarým.
Ayrýca LÝDFA için normal bir hacim bu hacimler....
Son aylarda hep ayný hacimler çünkü
Yalnis hatrlamiyorsam bundan 4~5 ay once ak yatirim 250 bim 300 bin lot alfi maliyeti 5.25 id yalnis bilgilenfirme yapmak istemem son takas dolumlerine bakmak lazim tabiki
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün ki hacimi þu an 1 saatde karþýladý. Hacim 36.000 TL geçti.
Bu hissenin daha zamani gelmedi onceki yukselisini biliyorum onlara hic benzemiyor salinmaya devam yukselse gunde yuzde 10 yapar sonra yuzde 3~4 de kapatir sig hisse oldugu icin hareketleri cok sert olur
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri