Ödenmiþ sermaye 30 milyon Öz sermaye 150 milyon 6 aylýk 17 milyon kar , 9 aylýk ? Bekleyip görücez , Nedim Menda Credit suisten ortaklýk hisselerini geri almasý bilanço ve kaðýt üstündeki baskýyý azaltmasý sebebi ile bir pozisyon açtýk , hemen de çýkartýlýrsa hisse dikkat çeker sanki biraz zaman geçiriliyo gibi bir izlenimde edindim hayýrlýsý , yatýrým tavsiyesi olmayýp öngörüdür sade diyelim hep hayýrlýsý diyoruz....
Hitit Kalkýnmada durabilirdin neden çýktýn bugün ? Yarýn 39 Tl mi 40 mý tavaný ?
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...racat-40860042 ihracat faktoringi sektördeki hikaye baþlangýcý olacak...
Tahta sýð bir tahta ya benziyo , bazen 1-2 lot alýþlar yazýlýyor, geri dönüþ ve ya hisse den nakit e geçmede sýð olduðu için dikkat etmekte fayda vardýr , yatýrýmcýlarýn zarara uðramamasý için uyarmakta fayda hissettim, yatýrým tavsiyesi deildir....
''Borsada ne kadar kazanacaðýmý düþünmem ne kadar para kaybedebilirim onu hesaplayarak seçimler yaparým''bir atasözü dermiþim....
6 TL lerden 35,19 görüp sonra ki günlerde örnek bugün diyelimki 40 tavaný görüp , ayný gün sonra 35,19 TL açýlýþýn tabaný mesala 29 TL ler de görülebilir ayný günde de görülebilir , bir risk ti cebine koymadýðýn para senin para deildir mantýðý ile hareket ettim , burdan benden alan % 100 yapsa ancak 70,00 TL ler görülebilir, inþallah görse Türk Yatýrýmcýsý kazansa isterim ama benim için de yeterli dedim bende çýk mayý uygun gördüm....
Sýð tahta olduðu doðrudur...1.5-7.20 hareketi yaptýðýnda lotlar kalýnlaþmýþtý...58 bin lotu çok rahat satmýþtým o zamanlarda..
Þirketin sermayesi garfa ve crdfaya göre oldukça düþük..bedelsiz artýrým gelirse þaþýrmam...150 milyon Özkaynak 30 milyon sermaye buna göre % 500 bedelsiz potansiyeli mi barýndýrýyor? En azýndan 90 milyona cýkartmak uygun olur...
Asýl hareket yeni ofislere geçtiklerinde eski ofislerle ilgili yapacaklarý plan..sonuçta 1600-1700 m2 ofislerden bahsediyoruz...satýþa cýkardýklarýnda epey bi yükseliþ hareketi görebiliriz....bunlar benim þahsi düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri