Aynen ortak,1 alýp 1.50 sattýðým hisseye balýklama daldýk,sebep kasasýna para girerde bir mok olur diye,eti bedelisi bundan iyi iyi alsat yaptýrdýðý için,bu þirketin içi kokuþmuþ,çürümüþ,ayýn otuzuna duðru bir hareket yapar o kadar,çünkü satýlmayan R baþa bela olacak bir müddet atlastaki gibi,atlas bedelli bitiþinden beri hala sürünüyor,TSGYO pirimini yaptý,2.20 ortalama ile dün 2.80 üstüne attý bende ortalama 2.75 postaladým gittim,zaten hedefim 2.70 idi,bakalým bu ne mok yapacak.
sn. refaba, þirketi biraz araþtýrýrsan dediðin gibi olmadýðýný görürsün,
2021'de hizmete girecek olan 15 katlýBorsa Kule'nin sadece 1 katýný 18 mln. tl'ye yakýn zamanda sattý.
Atlas'ýn bedellisine bende katýldým, diðerinden bahsetmeye gerek bile duymuyorum onlarla bunu kýyaslamak doðru deðil..
is the average of five people around the human..
Arkadaþlar bir kaðýda girerken ne aldýðýnýzý iyi bilmelisiniz. Sýrf rüçhan almak için bu kaðýdý almadým zaten. Arka tarafta gayrimenkul portföyü çok güçlü ve geniþ. Temmuz aðustos satýþlarýyla birlikte 9 aylýðýnda güzel bir bilanço geleceðini bekliyorum. Kaðýdýn halka açýklýk oraný yðksektir. Ancak son dönemde yönetiminde de çok daha aklý baþýnda insanlar var. Rüçhanlar gerçeðe çevrildiðinde ne olur bilemem. Ama ben bugünkü ortamda 2 liralýk hisse fiyatýnýn gelecek 9 aylýðý ile birlikte düþük kalacaðýný düþünerek en kötü kasým ilk hafta vadesini bekleyerek aldým. Ýnþallah beni yanýltmaz.
Saygýlarýmla.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyedi deðildir. 30 senedir sürüp giden bir küçük yatýrýmcý muhabbetifir.
kesinlikle katýlýyorum,
rüçhan pazarýnda son iki gün yaþanan satýþlar hisse ile ilgili olumsuz algý yaratmýþ olabilir ama zaten ilk gün yaþanan suni yükseliþte normal deðildi,
iþin doðrusu kendi adýma 1.08'den açýlan rüçhanlarý ilk gün bende 1.80 civarý çýktým ve bana çýktýðým lotlarý (rüçhan alým satýmý bittiði için þu an rahat yazýyorum) 0.85'ten yerine koyma fýrsatý verdi..
Borsada salak çok olduðu sürece onlarý düdükleme yaparlarken olan bize oluyor,adamlar hala R satýþý yapamýyorum diyorlar,ama laf beliðine geldiðinde ahkam kesilirler,eðer öyle tiplemeler R olayýnda battýysa oh olsun onlara,parayý borsada katlýyacaðýz diye güya uyanýk geçiniyorlar,uyanýk geçinirlerken varýný yoðunu bitiriyorlar-3.4 R maliyetli olanlarýn çoðunluðu 1 ve altýndan satýþ yapmýþ,çünkü bedelliye çevirecek ceplerinde mani kalmamýþ,borsayý oyuncak sanýyorlar.
Ýnvest'ta falan bazýlarý para yatýrýlan gün ana hisseye çevirileceðini söylüyor ama iþ yatýrýmýn bana verdiði bilgi, ne zaman para yatýrýrsak yatýralým, ana hisseye dönüþümün 30 Eylül + 2 gün sonunda gerçekleþmçeceði yönünde.
Yer Ýmleri