Kademeli olarak R'leri bedelliye çevirirken,en son çevirmemde bugün hakkınız doldu dedi sistem,gerçi çoğu bedellilerdede yaşadım bu sorunu afyonun dışında,galiba şirket para istemiyor,öyleya milleti soyacak kadar soydular,soydurttular tahtacılarına![]()
Kademeli olarak R'leri bedelliye çevirirken,en son çevirmemde bugün hakkınız doldu dedi sistem,gerçi çoğu bedellilerdede yaşadım bu sorunu afyonun dışında,galiba şirket para istemiyor,öyleya milleti soyacak kadar soydular,soydurttular tahtacılarına![]()
Bugün megabı 10.43'e kadar topladım ya herru,ya merru diye,11.90 gösterdiği an postaladım 12.46 vermiş,öyleya bunun zararı nasıl çıkacak,afyon,megap ve eti R 2 günde fena gitmediler,ama bunun 4/1 fiatındalar,bodoslama girerek hiç riske girecek değilim,az öz kurtarmalar bana yeterli,elbet buda gidecek,nasıl olsa kumar kağıdı,devamlı rulet kasası kazanacak değilya.
Ne mok var bu 2.08-9'da.
Bir kısımı için talimat veriştim dün,bugün 17.55 hesabıma geçmiş,keşkem hepsine talimat verseydim.
R'leri bedelliye çevrilme olayı 18 sonrası sistemi açılmıştır,isteyen çevirebilir.
Ben Salı çeviriyorum ama bugün hesapta üç beş kuruş vardı, talimat vermediği halde onları 3 Kuyas hissesi haline getirmiş sistem![]()
y.t.d.
Yer İmleri