Dün aldýðýmý sattým bugün, onun da parasýný yarýn kullanabiliyormuþum. Bugün yeni alsam da yarýn satabiliyorum. Yarýn rüçhan kim bilir kaç olur...
Dün aldýðýmý sattým bugün, onun da parasýný yarýn kullanabiliyormuþum. Bugün yeni alsam da yarýn satabiliyorum. Yarýn rüçhan kim bilir kaç olur...
Refeba hocamýn da morali bozuk galiba bugün, kimse cevap vermiyor![]()
1.50 maliyeti zar zor yaptýk R'den,namýzsýz bugün 0.92 yaktý birara,iyiki bölünme rakamý olan 0.83.66 yakmadý,çok bekledim ama 0.90 altýna inmedi,bende bayaðý 0.96 alýþ yaptým,öyle fazla içerde deðilim R kýsmýnda 10.000 tlcik,E 1-2 bin,mecbur baþka hisselerde arayýþa gireceðim,yada 1 tavan çekerlerse iþlem tamam olur,tekrar aþaðýlara süzülürse iþte o zaman yandý gülüm...Zaten her 2 hisseye bürüt takas geldi,hisse zaten dbi boylamýþ bürüt takas gelse ne olur,madem yapacaksýn 2 altýna düþmeden yapsaydýnya,olurmu ?,devamlý SPK patronu kollar.
Turuncu kesikli çizgi çalýþmýþ gibi, birde 2,24 üstü kapatýrsa güzel olur.2,05 i dönüþ yeri olarak belirler umarým
YTD.
Bugün 1.26 gördüðünde keþke elimdekilerin hepsini boþaltsaydým. Daha az zararým olurdu. Þimdi tekrar 0.96'ya döndüAh kafam ah...
R 0.95,hadi gari az kaldý 0.86'ya,50-100 k dayadýk zaten 1 altýna,aldýklarýmý bedavaya verecek deðilim,0.90 hesabýna göre E hisseye göre aþaðýda sayýlýr...ytd.
Yer Ýmleri