rusya : TÜRKİYE ile anlaştık demiş, resmi bir beyanat olarak görünüyor. CB canlı yayında. Mülteciler serbest bırakıldı, bu konu üzerinden avrupayı sıkıştırıyor.
rusya : TÜRKİYE ile anlaştık demiş, resmi bir beyanat olarak görünüyor. CB canlı yayında. Mülteciler serbest bırakıldı, bu konu üzerinden avrupayı sıkıştırıyor.
kremlim de teröristlerle savaşıyormuş. ne tesadüf bizde aynı nedenle oradayız. ama bizim terörist dediğimiz kremlinde oturuyor.
sınıra vinç gönderilmeli, tel örgüler üzerine köprü kurularak geçiş hızlanmalı, 18 bin geçiş yeterli değil, saatde 18 bin geçiş yapılmalı. suriye ve diğer göçmenler için aslında bu bir fırsat, iki gün sonra o kapılar kapanır.
Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Paraymış malmış mülkmüş bu haberler arka arkaya gelmeye devam ettikçe insanın gözü artık hiçbir şeyi görmüyor.
Abd desteklerine pentagon karşı çıkıyor, bizim bu olaydan sonra s400 için bir söz söylememiz bekleniyor. Olay net, 33 şehit için bu açıklama gelmeli ama konuyu Hatay valisi üzerinden takip ediyoruz.
@OZDEMIR
Ozetle demek istedigim kendisi kesinlikle guzel, bilgili ve faydali bir ortagimizdir. Burda ulkenin en kotu zamanlarini bizimle beraber yasamistir. TREND de bilyor bunu, ama maalesef onun da cok ustune gidildigi icin yersiz tepki veriyor.
Sen de paylas fikirlerini, ogrenelim. Ama Erick'in TREND'e gostermesini istedigin hassasiyeti sen de ona karsi gosterirsen daha guzel olur.
Yer İmleri