endeks 2li dibi de geçti 3. dibi yapýyor. seçimler bitip imf ile anlaþma olmadan bu eþekler yürümez diye düþünürüm...abd nin bir kesiimi türkiyede Libya gibi iç savaþ ve isyan çýkarma ya oynuyor.
endeks 2li dibi de geçti 3. dibi yapýyor. seçimler bitip imf ile anlaþma olmadan bu eþekler yürümez diye düþünürüm...abd nin bir kesiimi türkiyede Libya gibi iç savaþ ve isyan çýkarma ya oynuyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
...
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sýkýþtý 1.22-24 arasýna. Dolar da yükseliyor. Ne yapacaðýna karar veremedi hisse. Sabrýný test ediyorlar milletin.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bir þeyler olacak ama bakalým. Endeks 88 lerden 91 e geldi. Bu yükselmedi. Ýllaki bir tepki verecek. Umarým yukarý tepki verir.....
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükselmedi çünkü dolar da yükseldi. Yükseliþe devam ederse hisseye haber gelebilir.
Nasýl bir haber bekliyorsunuz sayýn yelloz.
Þirketin borç yükü artýyor. Bunu karþýlamasý için ya satýþ yapacak ya ortak bulacak ya bedelli yapacak ya da kredi çekecek.
Uygun finansman saðlanacak bir haber olumlu etki býrakabilir.
Bedelli olacaðýný sanmýyorum.
Ortaklýk ihtimali de yok gibi.
En uygun ihtimal düþük faizli kredi ya da satýþ iþlemi. Ki bununla ilgili bir haber yakýn zamanda kap a bildirilmiþti.
Yer Ýmleri