Vakýf biterse kalýyor satýcý olarak yapý Kredi ve iþ bankasý onlarda büyük ihtimalle patronun büyük lotlarý zaten belli fotoðraf yükleyemiyorum
Vakýf biterse kalýyor satýcý olarak yapý Kredi ve iþ bankasý onlarda büyük ihtimalle patronun büyük lotlarý zaten belli fotoðraf yükleyemiyorum
Patron merak ettim 0/0 92 hisseyle ne yapacaksýn,þirketi satacakmýsýn,yabancý ortakmý,turizm holdinge mi çevireceksin yoksa çok yüklü sermaye arttýrýmýmý acaba hangisi biraz ipucu versene
Bildiðim bir þey yok zaten böyle bir þeyi patrondan baþkasý bilemez ama 7 yýldýr bu umutla taþýyorum hisseyi olur olmaz zamanla göreceðiz belkide kottan çýkar beni yanýltýr ama ben 40 lardan hisse almaya çalýþýrken patron 70 den toplu hisse aldý sonra 50 lerde yine 50 den hisse aldý bu kadar topladýðý hisseyle ne yapacak hep fiyatý aþaðýda tutup þirketi çay bahçesi deðerinde mi iþletecek elbette var bir düþündüðü diyorum kendime göre ama tabi hiç biri gerçekleþmeyebilir kimse benim yorumlarýma bakýpta yatýrým yapmasýn sonuçta 7 yýldýr gerçekleþmedi hiç biri hiçte gerçekleþmeyebilir
Doðru söylüyorsunuz ve çok deneyimlisiniz ben iþçiyim aldýðým miktarlar bazýlarý için küçük miktarlar ama bu hisseden beklentim çok büyük gerçi 7 yýldýr hep elime verdi, bu yüzden acaip bir kin nefret var içimde þöyle saðlam param olsa da patronun ne kadar hisseden vazgeçebileðini görmek istiyorum alýp götürmek istiyorum ama yok tabi bu süre içinde ettiðim küfürler yüzünden girdiðim günah cabasý
Takas deðil grafiðe ve tekniðe göre yapma ihtimali var tabi çok sýð bir hisse olduðu için ne grafik nede teknik kolay kolay iþlemiyor ama bu ihtimal var þu an için son hafta 72 üstü cuma kapatýrsak çanaðý tamamlamak için 100 ü denemesini bekliyorum bu benim teknik ve grafik deðerlendirmem yanlýþ olabilir
Valla arkadaþlar benim 700 lotum var 150 binden gerisise bilicide iki hissede son iki yýldýr bilanço iyileþmesi anlamýnta tarih yazdý fiyat anlamýnda sürünüyor... Ama ikisindede patronlar mal topluyor bennde elimdeki hisseleri bi taraflarýna sokmadan satmyacm.. Þu ana kadar onlar galip geldi hele bunu 125 altý vermem..
Yer Ýmleri