HGARÝP kardeþ sen bu hissede yorumlarýna devam et güzel yerlere gidecek inþallah.. Senin çabaný takip ediyoruz
HGARÝP kardeþ sen bu hissede yorumlarýna devam et güzel yerlere gidecek inþallah.. Senin çabaný takip ediyoruz
bizde biliyoruz sonsuza kadar gidecek deðil ama olmasý gereken yer burasý deðil. Alanýnda aklý var satanýnda. Biz kimseye alýn yada satýn demeye hakkýmýz yok. Ýnsanlarý yanlýþ yönlendirdin. senin yüzünden 90 larda satan kiþinin zararý ne olacak. Bunun kimseye ne sat de ne al diye tavsiyede bulunma.
Dün Bgün yarýn alanda satan için de hayýrlý olsun inþallah. YTD
kaldý 6 iþ günü![]()
Genelde yazmýyorum ama cahillik görünce dayanamýyorum defter deðeri üzerinden yorum yapmak cahilligin dik alasýdýr bir çok hisse defter deðerinin üzerinde veya defter deðerinin altýnda iþlem görür örnek;boyp bir bakýnýz isterseniz defter deðerine göre iflas noktasýnda ama fiyat nerelerde hisse uzun zamandýr bu haldeydi ve artýk piyasadan çekiliyor hisselerin bir piyasa deðeri birde gerçek deðerleri vardýr bu düþüncesini belirten muhterem bilmiyorsa ugraþmasa iyi olur.....
Göz olaný akýl olacagý görür..
2017 sonlarýnda yaptýðým yorumda bu sýralar yapýlan deðiþikliði görmüþ gibi yazmýþdým.Hisse tarih yaklaþmaya yakýn hareketlerini sertleþtirecekdir ama unutmayýn ki beklenti suni bir beklenti önemli olan þirketle ilgili bir geliþmenin olmasýdýr dikkatli olmakta fayda görüyorum...
Göz olaný akýl olacagý görür..
Sn. Goriotbaba teþekkürler. 9 aylýk bilanço tahminin nedir sakýncasý yoksa. Ben iyi geleceðini tahmin ediyorum ama emin deðilim. genelde istikrarsýz bilançolar açýklardý ama durum artýk daha olumlu sanýyorum siz ne dersiniz. Þirketi uzun süredir pek takip etmiyordum doðrusu.
Yer Ýmleri