birçok defa söyledim ama þimdi emin oldum.yýllarca bu geminin dümeninde hiç kimse yokmuþ ve yýllarca burada birbirimizi düdüklemiþiz...maalesef gerçek bu.....
patron devremülklerdeki ortaklarý nasýl bezdirdi ve ellerindeki hisseleri topladýysa þimdi de uzýun yýllardýr yaptýgý borsadaki küçük paylarýn içine etti bu nurullah ercanýn mezarda yatacak yeri yok %80 halka açýk olan paylarý %8 e kadar topladý yýllardýr hala gözü bu üç beþ lotta gözünü toprak doyursun tabi toprak nasip olursa yav bir milyon sermayaya 14 milyon kar gelmiþ daha ne olmasý gerekir zarardayken yýllar önce 160 larý görmüþ hisse kar mükemmel yatýrýmlar bitmiþ borçlar bitmiþ hala sürünüyor nurullah da sürünsün.
Zamanýnda bu gerizekalý kaðýt kalsýn diye 1.7 maliyetli klimasanlarimi satmisim. Elde kalan kusuratli lotlara bakarken gördüm. Þans olacak adamda. 18 olmuþ klimasan
Mi A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti bitti haydi daðýlýn 1 sene gezin gelin diyor spek efendi
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýsa vadeli beklentilerle alan aldý satan sattý, bundan sonra geliþmelere göre kendine bir yön çizecektir. Ben olumlu olacaðý tarafýndayým zamanla. Y.T.D.
salýným hareketi baþladý yine kimbilir nerde durur buralardan alanlarý dökmesi lazým satsan satamazsýn alsan alýnmaz anlaþýlan bi kaç sene daha bekletecek saðlýk olsun en azýndan þirket kar ediyor artýk sermayesi çok küçük kaldý artýrsa belki bir hareket olabilir ytd
Bu kaðýdý buradan alan kiþinin beynine s..kym ben.Kimse bu kaðýdý burada almaz.Kaðýtta olanlar sadece sizsiniz.Birbirinize satýp duruyorsunuz.Arkadaþýn dediði gibi beklenti bitti dalýn.Yeni beklenti oluþumu için en az bir sene var.Güzel yerlere indiði zaman ben de aranýza katýlacaðým hevesle bekliyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri