Originally Posted by
serdümenci
ben teknik yorumumu 100 altý ve 100 üstü olarak zaten yaptým.Tabi siz boþ gargara yaptýðýnýz için kavramak istemediniz.100 altýný ilk kýrdýðýnda nasýl zýpladýnýzý cümle alem gördü.ve ben ogünde dedimki 2 defa daha altýna sarksýn ozaman kucaða geleceksiniz.100 üstü kaldýðý sürece de yukarý potansiyeli var dedim.Demedim mi amk dedim.Niye bunlarý söylemiyorsunuz.Ýþinize gelmiyor dimi þakþakçýlar sizi.Tekniði konuþuruz merak etmeyin hele bir grafik otursun tatmin edeceðim ben sizi.Ýzliyorum þuan
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Farazi cümleleri hep çaresizler kullanýrlar demiþdim böyle olacagýný demekle karýn doymuyor ruh tatmin ediliyor sadece boþ konuþmanýn bir anlamý yok son günlerde teknik vs. konuþur oldun bilmezmisin borsada herþey teknik degildir hatta borsa literatüründe para teknigi bozar derler.Senin hisse düþüþ egilimindeyken defter degeri 18tl oralara gelecek demenden boþ bir kiþilik oldugunu anlamýþdým hisselerin bir gerçek degeri birde piyasa degeri vardýr.Karton,konya,egeen,doco bunlarýn defter degerleride çok düþük neden o degerlere gelmiyorlar?birde defter degeri yüksek ama hisse fiyatý aþþagýda olan çok sayýda hisse var o zaman defter defter degeri yüksek ama ucuz kalmýþ hisseleri alalým köþeyi dönelim ne dersin?
Göz olaný akýl olacagý görür..
Yer Ýmleri