3-5 lot alýþ satýþ lardan. 1500 lot alýþlara,10.000 lotluk iþlemler ve 130'lu rakkamlar var. Güzel hareketler. Ytd.
Neyse artýk algý oluþmuþ buralarý dip yaptý konuþmalarý baþlamýþ.Demekli ele verme zamaný yakýn bekliyorum aþaðýlarda kucak boþ.Bakalým buradan maliyetlilenenler kaç yýl buralara gelmesini bekleyecekler daha sonra.Ayný þu an 6-7 yýldan beri buralara gelmesini bekleyenler gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþým hangi veriye göre bunu söyleyebiliyorsun düþüp çýkabilir ama kesin konuþmak yanlýþtýr,öncelikle þirket net faaliyet karý 21 milyon buda bir yýlda özsermayesinin nerdeyse yarýsý ki seneye bu karlar artacak faaliyet karý 27 milyon özsermayenin yarýsý borçluluk oraný 0/0 50 nin altýnda ve nakit kar üretmeye baþlamýþ firma borcu düþmeye devam edecek kar artacak demektir ayrýca bir þirket satýþ veya ortaklýk veya deðerlendirmesi faaliyet karýnýn 10 katý þeklinde olur buda þirketin deðeridir þu anda baktýðýnda bu þirket neyi ifade esiyor bu deðerlendirmelere göre baþka türlü deðerlendirmelerde var farklý teknik ve temel esaslar var bunlara göre herkes kararýný verir ama kimseye ne çýkacak ne düþecek diyemeyiz bana göre çok ucuz sana göre çok pahalýdýr o senin deðerlendirmene baðlý hadi iyi geceler
Dümenci hisse biraz salýnca çýkýyon piyasaya yaþýyomusun sen...
bekliyorum Sizin deyiminizle çalýlarýn arasýnda.Þakþakçýlar siziiii
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Þakþaçý sensin DÜMENCÝ bi hisseye yukarý hedef vermekle aþaðý hedef vermek ayný þey burda kimse 300--400-600_1000 olacak demiyo ama sen 75_60_50 diyosun asýl þakþakçýlýk bu bende 50 maliyet 800 lotum var bekliyom kendimce bihedefim var varsayýmlarým var piyasa çarpanlarým var beklentim var bu sana niye batýyo... Ha gelirmi senin fiyatlara gelirse o fiyattan 5 bin alacak naktimde var alýrýz DÜMENCÝ ama bunlarý yaparken dümen çevirmeyiz hisse 140 lardayken susup hisse 130 a düþünce kýyamet alametçisi gibi ortaya çýkmayýz yani bizde DÜMEN yok yok yok...
Yer Ýmleri