KAP: PKENT [ ] PETROKENT TURÝZM A.Þ. Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/907689
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...77713e48247b9a
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin BildirimÖzet Bilgi 2020 yýlý olaðan genel kurul toplantýsý hakkýnda.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2020
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2020
Karar Tarihi 05.02.2021
Genel Kurul Tarihi 23.03.2021
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 22.03.2021
Ülke Türkiye
Þehir ANKARA
Ýlçe ÇANKAYA
Adres Barbaros Mahallesi Billur sokak No: 1 ÇANKAYA/ANKARA
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ, Saygý duruþu ve Toplantý Baþkanlýðýnýn seçilmesi, Toplantý Baþkanlýðýna Toplantý Tutanaðý imzalama yetkisi verilmesi,
2 - 2020 Faaliyet Yýlý için, Yönetim Kurulunca hazýrlanan faaliyet raporunun, Komite raporlarýnýn, Finansal tablolarýn okunmasý veya okunmuþ sayýlmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
3 - Baðýmsýz denetim raporunun özet kýsmýnýn okunmasý,
4 - 2020 Faaliyet yýlý için; Yönetim kurulu üyelerinin ayrý ayrý ibra edilmesi
5 - 2020 Faaliyet yýlý için; Denetimden sorumlu Komite, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanmasý Komite üyelerinin ayrý ayrý ibrasý,
6 - 2020 Yýlý için ortaklara kar daðýtýmý konusunun müzakeresi ve karara baðlanmasý,
7 - 2020 Faaliyet döneminde 3.kiþiler lehine vermiþ Teminat, Rehin ve Ýpotekler hakkýnda bilgi verilmesi,
8 - 2020 faaliyet yýlý için yapýlmýþ Baðýþ ve Yardýmlar hakkýnda bilgi verilmesi,
9 - 2021 faaliyet yýlý için Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Mevzuatý gereði Baðýmsýz Denetim Firmasýnýn seçimini ve onaylanmasý,
10 - Vefaat eden Yönetim Kurulu Üyesi Kasým Karataþ yerine; 2 Yýl için Akýn Okyay'ýn Yönetim Kurulu Üyeliðine seçilmesi,
11 - Yönetim Kurulu baþkan ve üyelerine, Türk Ticaret Kanunun 395-396.maddelerinde belirtilen iznin verilmesi,
12 - Yönetim Kurulu ve Komite üyelerinin ücretlerinin tespiti ve onaylanmasý,
13 - Dilek ve görüþler ve Kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 Genel Kurul Duyurusu.pdf - Ýlan Metni
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri