Eðer bu adam borsadan anlýyorsa önce arka arkaya sürekli artan oranlarda kar açýklar.
Hisseyi belli bir noktaya oturttukdan sonra
Son vurgunu sermaye arttýrýmý ile yapar.
Eðer bu adam borsadan anlýyorsa önce arka arkaya sürekli artan oranlarda kar açýklar.
Hisseyi belli bir noktaya oturttukdan sonra
Son vurgunu sermaye arttýrýmý ile yapar.
Sabýr sabýr sabýr
Halimize Þükretmemiz Lazým Þuanda Kaçtane ÞÝrket var Yatýrýmcýsýný Tokatlamýþ Þirketlerin Ýçini Boþaltýp 1 Masa 1 Sandalye Alýn Size Sermaye Artýmý Diyip Milleti Dolandýran Bunlara Dur Diyen Var mý Yokkk , Þükür Bizimki Yinede Günde 4 Sefer Ýþlem Görüyor Azda Olsa Alýyoz Satýyoz Yýlda 1 kere 2 Tavan Çekiyor O arada Malý Verip Alttan Daha Sonra Yerine Koyuyoz Paramýz Bizde Þükür Patronumuza Burdan Selamlar Söylüyorum 6 Seneyi Geçti Ortak Olalý Aman Bizi Dolandýrýp Kaçma Ýyi Kötü Ýþlem Görsün Tahtamýz (Beklentiyi Enaz Seviyeye Çekeli Böyle Düþünüyorum Bundan Baþka Biþey Beklememek Lazým Elimizdekinide Alýp Kaçadabilirdi Kimsede Biþey Yapamazdý Örnekleri Burdan Fizana Yol Olur)Tüm Ortaklarýma Ýyi Günler Dilerim![]()
Yatýrým Tavsiyesi Yapmamak Lazým
sýtmaya razý olun diyorsun yani..
Karpuz Kesecektik Daha![]()
Burada Yazýlan,Çizilen Yorumlar Yatýrým Danýþmanlýðý Kapsamýn da Deðildir.Kiþisel Yorumdur.Sadece Beni Baðlar.Sorumluluk Kabul Edilmez,Aksi Taktirde Akýl Saðlýðýnýz Bozulabilir.Uyarýmý Yapayýmda
Kelle Yardýracaz Daha![]()
Burada Yazýlan,Çizilen Yorumlar Yatýrým Danýþmanlýðý Kapsamýn da Deðildir.Kiþisel Yorumdur.Sadece Beni Baðlar.Sorumluluk Kabul Edilmez,Aksi Taktirde Akýl Saðlýðýnýz Bozulabilir.Uyarýmý Yapayýmda
Bas Bas Paralarý Leylaya![]()
Ali Dayý Ali Dayý1 Gecede Yedin Pkenti Dayý
Yer Ýmleri