býrkaýn 99 u 50 yi geçeceðinden bile þüpheliyim.eskiden 50 lotu ayný seviyeden alamazdýnýz.mal bulamazdýnýz.þimdi ayný seviyeden hatta daha aþaðýdan yüzlerce lotu veriyorlar elimize.hiç güvenim kalmadý bu ******** kaðýda hiç.....
býrkaýn 99 u 50 yi geçeceðinden bile þüpheliyim.eskiden 50 lotu ayný seviyeden alamazdýnýz.mal bulamazdýnýz.þimdi ayný seviyeden hatta daha aþaðýdan yüzlerce lotu veriyorlar elimize.hiç güvenim kalmadý bu ******** kaðýda hiç.....
operasyon cocuklarinin sirketin piyasa deðerini tuttuklari yere bak. yarin elin oglu gelir 300 400 bitcoine alir donlarina kadar ama is iþten coktaaaaan geçmis olacak
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belli ki biz bu kâðýdýn,bedavadan bekçiliðini yapýyoruz. Yýllarca bekledikten sonra inþallah ilk durakta inmeyiz. Zaten kaðýdý 48'in altýna indirerek sat kurtul algýsý yarattýlar. Ocak ayý güzel olucak inþ..
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Libya Ýç Savaþýnýn Baþladýðý Zamanlarda 2011 Yýlýnda Ýlk Pkent Alýþýmý Yapmýþtým 70'lerden O günden Bu Güne 3-4 Al-sat Yaptýk Þükür Biraz Kazanmýþlýðým Oldu Ama Bir Kent,Egeen Gibi Hisselere Geçiþ Yapýp Paramýzý 3'e 5'e Katlamak Vardý Ama Nasibimiz Yokmuþ Bunda Takýlý Kaldýk Buda Ýnat Etti Bizide Sinir Etti...
Yatýrým Tavsiyesi Yapmamak Lazým
1 lotla 45 olurdu
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yüzlerce lotla yükselmeyen ******** 77 lotla % 10 düþüyor.
Ben izliyordum 45,32 kapatacaktý 77 adet ile
ama birisi 45,30 yollasa yýne mallarý gýdecekken
kalktý tabana yolladý muhtemelen 40,90 nýn çokta altýna yolladýki
45,32 de alýcalar olmasýna raðmen eþlesme 40,90 dan gerçekleþti beným alýþlarým 45,32 idi
40,90 dan gelmiþ oldu 22 adet ile faydalanmýþ oldum bi 100 adet yapmayý düþünüyorum hayýrlýsý ile
þunuda ilave edeyým 42,12 ye yani tavanada karanlýk odada 1 adet alýþ yolladým ama satýcý olmadýðý için iþlem gercekleþmedi
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Yer Ýmleri