Kimse yok muuuuu😲😲😲
Kimse yok muuuuu😲😲😲
Yazacak yerlerimiz agriyor istus...yine yapti yapacagini BIZIM essek...
Bu gediðin girdiði tarlada ot bitmiyo. Ýyi taraf ünlü 110bin daha kemiksiz aldý umarým haftaya devam eder
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bizim
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ünlü amýcam az daha almýþ)
http://imageturko.com/?di=786H
çok güzel bi tablo , umarým bu þekilde devam eder..
ky nin elindeki mal yavaþ yavaþ bitecek .. sonrasýnda beklentilerimiz gerçekleþecektir umarým .
satýn satýn kimsede mal kalmasýn .. resmen dipten mallanýyor adamlar . bu kadar güzel bir tablo olamaz.
ünlü bu mallarý topladýktan sonra hareket olmamasý imkansýz . yatar malak gibi beklerim 5 yýl .. satýþ fiyatýmý da yazayým tam olsun eski zirve .. 21 tl üstü devreden vedalaþýrým .. aþaðýsý bende yok ..
0BB0CF3C-0DF6-4BCA-89E5-50827B329AA1.jpg
Twitter : EkoDreaM
Hisse senedi bazlý yorumlardan çok Finansal okuryazarlýk saðlamaktýr amacým.
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Yukarýdaki tablo ÜNLÜ MENKUL'ün Bizim serüveni... Tarih, sahip olduðu lot sayýsý, sahip olduðu yüzde, aldýðý tarihlerdeki hisse fiyatlarý.
22 ay önce 28.000 lota sahip Ünlü bugün 8,5 milyon lota sahip. Aldýðý fiyatlar da yukarýda belirtildi. Son zamanlarda dýþarýdan seyirci olduðu son iki veriden gözüküyor. Ýki gündür 160.000 daha aldý galiba.
Ben bu kâðýda yeni girdim sayýlýr. Geçmiþini bilmiyorum. Bileniniz varsa Ünlü, kim adýna bu kadar lotu toplamýþ ve topluyor olabilir. Turþu kurmayacaðýna göre var bir hesabý.
Yer Ýmleri