Bu gün ay sonu kapanýþ nasýl olacak bu çok önemli kýsada hakkýný vercekmi?
Bana lazým olan o zararda olan yatýrýmcý arkadaþlarda kýsa zamanda kara geçmeleri temennisiyle ytd
Bu gün ay sonu kapanýþ nasýl olacak bu çok önemli kýsada hakkýný vercekmi?
Bana lazým olan o zararda olan yatýrýmcý arkadaþlarda kýsa zamanda kara geçmeleri temennisiyle ytd
görünüm pozitife dönmeye baþladý ..
1.çeyrek - 10 milyon zarar
2.çeyrek - 19 milyon zarar
3.çeyrek - 1.4 milyon zarar
4. çeyrekte 17 milyon kar yazabilir bu gidiþatta , bilanço mart ayýnda gelecek , mayýs ayýnda da ilk çeyrek sonuçlarý gelir ..
bu süre zarfýnda yeniden eski zirvesini görmesini bekliyorum ..
senaryo : 2018 þok halka arz yapýlacak orasý kesin ama öncesinde BIZIM finansallarý iyileþtirip kara geçirmeliler halka arz rakamlarýnýn üstüne .. bu rakam yeni sayýlarla 16 TL nin üstü olmalý baþabaþ noktasý .. %50 de kar koysa mayýs sonu 24 TL civarýna gelmeli beklentime göre ..
DÜN GÖZDEDE ÜLKER MURAT YÝNE SÜPRÝZ YAPTI.
GEÇEN HAFTADA KEREVÝTAÞTA YÝNE SÜPRÝZ YAPMIÞTI.
SÜPRÝZLERÝ PEK HAYIRLI ÇIKMADI. DÝLERÝM BURDA ÝYÝ BÝR SÜPRÝZ YAPARDA B Ý Z ler Ý M de sevindirir. ytd
Gunaydýnlar Bizim ekip;birisi 8,18 den 8,25 e kaldýrdý,biriside geri indirdi anlamadým cok kýsa surdu....
Ben gereken AÇILIÞI YAPTIRDIM ÇEKÝLDÝM.![]()
Gidecek gibi yapýyor bakalým ya hayýrlýsý
12 BÝN LOT HÝSSE ÇEVÝRDÝM H.....................................LARA.... SELAM OLSUNNNNNNNNN
paralel evrende þöyle bir senaryo var , bu ayki barýn üstüne 3 adet yükselen bar oluþmalý .. 3.barýn en yükseði 12,25 seviyelerinde ..
Yer Ýmleri