Walla benim maliyet 8.75 burda yazan cogu arkadasta 8.50 nin uzerindedir diye tahmin ediyorum ve uzun zamandir bekliyoruz.Bilindigi uzere![]()
Walla benim maliyet 8.75 burda yazan cogu arkadasta 8.50 nin uzerindedir diye tahmin ediyorum ve uzun zamandir bekliyoruz.Bilindigi uzere![]()
Þirket dediðininz EMAP mýydý, ne karýn aðrýsýydý, oysa KAP'a haber vermeden satýþ yapamaz. Ünlü'deki halka açýðýn yüzde 32'si kiminse oradan satýþ yapýlabilir. Ünlü eski fiyat 13'lerden, 12,5'lardan toplamýþ bu lotlarý. Bir o kadar da bekleyip aldýðý fiyatýn çok altýna verecekse bunda korkulacak bir þey yok. Sadece bazý kiþileri pes ettirerek az satýp çok alabilir. Ama adam kýlçýksýz alýyor anladýðým kadarýyla. Alýyor, birkaç gün dýþarýdan seyrediyor, sonra bir sorti daha yapýyor. Enteresan bir durum.
Takaslara da bir bakmak lazým ilginç olan ayný seviyeden 4 milyondan fazla lot alabilmesi. Bi milyon alsa yüzde 20 cakar bigünde.
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu da t1 takas
1 ocaktan beri bu kadar hisse kimden gitmiþ? 1 ocak takasý
Ortalýkta teb ve hsbc kaybolmus ama yerlerindekiler ayný oranda þimdi 4.6 mio bu hisseler hep ky den mi týrtýklama?
Hakkat ya onu atladým ilk ikide yüzde 4.5 artýþ yüzdesel olarak
Yer Ýmleri