Vergi dairesi gelir tablosu rezalet..
Vergi dairesi gelir tablosu rezalet..
Ne yapalim elimizdeki tum hisselerimizi satalimmi ? Yani bunlari yazarken ne demek istiyorsunuz arkadaslar herkes bilancosunu karini zararini zaten goruyor turkiyede insan psikolojisi zaten guvercin gibi urkek konumda neden bu tur seyleri yazarak panik konumuna dusuruyorsunuz insanlari ?
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
2016 bu kadar kötü neticelenmesinin neticesinde Genel müdür ve cfo yönetim dýþý kaldý.Emap limited Bizim'de 8.42 pay sahibi Emap' temsilen .ÜNLÜ&co yönetim baþkaný Mahmut Levent ÜNLÜ yönetime dahil oldu. YILDIZ HOLDÝNG Bizim'in sermayesi kadar 40 mln. sermaye avansý ný ve gerekirse hisse geri alabileceðini açýkladý...Bugün ise Pladis mali iþler baþkaný Cem KARAKAÞ istifa edip yerine FRANKLÝN TEMPLETON ÝNVESTMENTS fonunun ülke temsilcisi Erman Kalkandelen yönetime katýldý.Kabuk deðiþikliði diyelim.Bu kadar iri taþlarýn yer deðiþtirmeleri ve Yýldýz Holding kararlarýnýn iyi bir þeylerin olacaðýnýn göstergesi olmalý.(Y.T.D.)
sayýn turkspeed yazýnýn ilk satýrlarý olacaktý yanlýþ gitti yazýnýn tamamýný okursanýz ne demek istediklerimi anlarsýnýz herhalde.yeni forum tekrar kullanýcý istedi. denemek için yazdým. alt yazýmý iyi okuyun,neler olduðunu ve olabilecekleri iyi düþünün.Psikolojiler düzelir herhalde...
Vaktin varsa eski forumda yavuz nicki ile yazdýklarýmý ve mücadelemi okursan sevinirim.slm.
Ok ayni gemideyiz o zaman dostum demekki insallah iyi yerlere gelir herkes zararini cikarir umarim bu hissede herkesin yuzu guler zamanla
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Yeni forum ve topik hayýrlý olsun
Yer Ýmleri