Bu hisse uzun düþüþ trendinin sonuna gelip dibini yapmýþ. Bundan sonra 2 ileri 1 geri ile yükseliþ trendinin baþýnda olduðumuzu tahmin ediyorum.
Bu hisse uzun düþüþ trendinin sonuna gelip dibini yapmýþ. Bundan sonra 2 ileri 1 geri ile yükseliþ trendinin baþýnda olduðumuzu tahmin ediyorum.
MU senin inþ köklerin kururda bu yeryüzünde parçacýðýn kalmaz
Yadýrgýyorum, firmaya laf söyleyin de sahibine beddua çok çirkin.Size zorla mal satmadý, ucuzsa fiyatý er geç artar beklemek lazým, yok pahalý ise almamanýz lazýmdý.
Bende bir ara pahalý olduðunu bile bile KY'nýn Ülker algýsý hisseyi yükseltir diye aldým ,bekledim baktým olmuyor zararýna sattým.
22 liradan elimde hisse var iken, ederi 15 Tl diyordum burada.Zararý göze almýþtým ve katlandým.MU'nun suçu yok, ben KY'nin zayýf hesabý koyun sürüsü etkisi yapar sandým yapmadý.
Hata benim hatam.Þimdi ayný durum ÞOK'ta var , öyle ya da böyle 2-3 senede 5'te birine düþecek, alýrsam ve düþerse benim hatam,MU'nun etkisi yok.
Bu hissenin fiyatýyla benim söylediðimin inan hiçbir alakasý yok.bilerek tüm þirketlerinde bin tane oyun yapýyor.yýllardýr ky banka gibi kullandý.yüksekten ver öldü parasýna yýllarca süründür geri al.bu adamýn ciðerini biliyorum.kaç tane ambalaj matbaa firmasýný batýrdý bir sorun?adam full ahlaksýz.
bahsettiðiniz þey iyi biliniyor, Bizim, biraz para kazanýnca ÞOK franchise'larýna mal satma hakký diye bir þey uydurup parayý Bizim'den çekip ÞOK'a aktarýyorlar.
ÞOK'taki kendi markalarýný Yýldýz holding, 196 milyon Tl'ye isim haklarýný satmýþ (Mis-deren vs markalar), þimdi ÞOK arzdan topladýðý paralarý Yýldýz holding'e ývýr zývýr bedeli diye ödeyecek.
Ancak, grubun bu yapýsý bilinirken de asgari terbiyeyi para için bozmamak lazým, Bizim ne zaman 5 lira altýna düþer ben girer alýrým, kerevitaþ 2'nin ,Ülker 10'un altýnda alýnýr, sonra param tamamen batarsa da batsýn, patronun hatasý olmaz.
Þirketlerin hisselerinin deðeri mevcut yapýda bence o kadar eder.
Fýrsat bu fýrsat dusurun dusurebildiðiniz kadar....
Yer Ýmleri