Maliyetin kaç arkadaþým...Senin düþüncene göre hedef 9 tl.mi.
Bu arada 3.Çeyrek bilançosu ve karý olumlu olsa gerek diye düþünüyorum. Bu adamlarýn elinde en son bilançoya göre 260.000.000 tl. civarýnda stok vardý günümüzde her þeye % 20-50 arasýnda zam geldiðine göre % 10 bile olsa 26.000.000 tl kar demektir. Hayýrlýsý olsun..
benim maliyet 95 yýl bekleme süresini koymuyorum artýk...Benim hedefim 18 ve üzeri ama ne zaman olur bilemem,tamamen öngörüdür.Kimse bu yorumuma gore alým yapmasýn lütfen.O kadar anlasak 5 yýl bu hisse de kýsýlmazdýk...
yaklaþýk 6 yýldýr hisseyi bitirdiler.Arkasýnda yýldýz holding var diye biz de güvendik,batýk sirketler bile tavan yaparken,bunlar buyudukleri halde hisse fiyatlarý dibin dibini gördü.Tabi bizde bunlar sayesinde borsa daki tahtanýn þirket yatýrýmlarý,gelir gider dengeleri ile pek bir baglantýsýnýn olmadýðýný anlamýþ olduk.Yatýrýmcý iliþkilerinden gelen tek cevap hisse fiyatlarý pay piyasalarý tarafýndan belirlenmektedir.Þirketimizin durumu gayet iyi yatýrýmlarýmýza devam ediyoruz.KAP a acýklanmamýz bir durumumuz yoktur.Eeee hacý abi biz de o bilgilere gore alým yapýyoruz zaten,neden hisse 6 yýlda 4 te bir fiyatýna geldi...Kim acýklýycak bunu??sözde bilincli yatýrýmcýyýz.Neyse arakdaþlar uzatmýyorumumarým herkes beklentisini karsýlar...Bol sanslar...
haa birde geri alým programý falan cýkardýlar bir ara oda bir cacýk olmadý...(Sozde yatýrýmcýlarýný korumak amaclý) Yaklaþýk 2 yýl gecti suanda na kadar alým yaptýlar yatýrlamýyorum ama cok az bir alým yaptýlar.Hisselerinin coðu ÜNLÜ co da...Ünlü nün sahibi sayýn Mahmut levent ünlü de þirket hissedarlarýndan.Fiyatýn bu kadar düþmesine hala ses cýkarmýyorlar.Topladýklarý fiyatlar suanki rakamýn neredeyse iki katý kadar...Ne dolap vardýr bilemiyorum.ya daha da batacaz ya ciddi bir sekilde kar elde edeceðiz.Bakalým...
Yer Ýmleri