masturbasyon yapiyor resmen aq...
masturbasyon yapiyor resmen aq...
Ooooo Emmioðlu, hoþgeldin... Var takibi...
Bilirsin her kagidin bir ederi vardýr. Bizim'de 11 dolardan halka arz oldu, pegasus 10 dolar... Pgsus 8.3 dolara çýktý, bu halen 1.22 dolar.
Faaliyet raporunu detaylý inceledim, þirket toptan maðazalar açmak yerine, karlý kanallara yönelmiþ ve seç market sayýsýný artýrmayý hedefleyerek çok iyi bir karar vermiþ. 31 Mart itibari ile 606 Seç market sayýsýna ulaþmýþlar. Ben Seç market sayýsýnýn ileri ki yýllarda 2000'i geçeceðini düþünüyorum.
Son 2-3 senedir de mallarýn çoðu toplanmýþ. Hisselerin çoðu ünlü, citi, emeklilik fonlarý ve deutsche'de...
Sözlerimi þöyle bitiriyorum :
Spek amca spek amca (Ne var)
Hissen var mý (Var var)
Paran var mý (Var var)
Hýrsýn var mý (Var var)
Ne duruyorsun (Ne yapayým)
Roket yapsana Roket yapsana
Show yapsana vay vay show yapsana
Spek amca spek amca (Ne var)
Arabay var mý (Var var)
Benziniy var mý (Var var)
Yolcular var mý (Var var)
Ne duruyorsun (Ne yapayým)
Gaza bassana gaz bassana
Gaza bassana vay vay gaza bassana
Yatýrým tavsiyesi deðildir, lütfen yalnýz kendi mantýðýnýzla hareket ediniz.
olmus essek gibi resmen,temettuleri bile vermediler aq...hic mi beklentisi kalmadi bunlarin...
asdfasdfa 5 yýldýr aglatýyor bizi , þimdi neþeli enerjiksin inþallah seni de hayattan sogutmaz..
raporlar rakamlar filan incelendiðinde acayip bir mantýksýzlýk var ama gerçeðe yansýmýyor bunlar. bu adamlar karýncayý opuyor belini incitmiyor.. firma beleþ daðýtým kanalý gibi kullanýlýyor..
esas kar pasifik ve akgýdaya aktarýlýyor , bunlardan biri adýný deðiþtirdi yakýn zamanda son bilançoda vardý.. unuttum þimdi adýný..
bu iki firmada yýldýz holdingin halka arz olmayan firmalarý , tüm kar bu firmalara akýyor.. her yýl gostermelik ufak bir kar veya zarar açýklýyorlar..
2010 ciro 1,4 milyar tl kar 40 milyon
2018 ciro 3,8 milyar tl kar 20 milyon ..
emeklilik fonlari da bikti satmaya basladikar...
Pgsus'ta da milletin anasýný aðlatmýþlardý, ne oldu![]()
Borsada hisse seçerken en dikkat ettiðim husus, finansallarý kuvvetli, beklentisi olan, temettü ve bedelsiz potensiyelli ve en önemlisi yýllarca yatýrýmcýlarý bezdirmiþ, hisselerin çoðu toplanmýþ hisseleri seçerim.
2001-2008 krizleri dýþýnda pek para kaybetmedim bu piyasada.
Þirketimiz yatýrýmcý iliþkilerini arayýp bilgi alýyor musunuz, temettü konusunu soruyor musun ? temettü kararý alýndý, yýl sonuna kadar verilecek. Lakin yatýrýmcýlar olarak maðdur olduðumuzu, temettülerimizi en kýsa zamanda talep ettiðimizi belirtiyor musunuz. Genel kurula katýlýp, dolar bazýnda 10 da 1 fiyata niye gerilediðimizi sordunuz mu ?
2017 Hazirana kadar þirketimiz hisse geri alýmý ile % 2.9 hisseyi geri aldý, fiyat istikrarý için yeniden baþlamalarýný talep ediyor musunuz.
Piyasada likidite çok düþük, bu sorunu gidermek için bedelsiz talebinde bulundunuz mu
[QUOTE=kennym;3592165]asdfasdfa 5 yýldýr aglatýyor bizi , þimdi neþeli enerjiksin inþallah seni de hayattan sogutmaz..
Yer Ýmleri