Tekkeyi bekleyen corbasini icer bunlar guzel aksiyonlar kangren olan kol kesilip hayata donme cabalari bekleyelim gorelim
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Tekkeyi bekleyen corbasini icer bunlar guzel aksiyonlar kangren olan kol kesilip hayata donme cabalari bekleyelim gorelim
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Mark Mobius amcam da meðerse Bizim'de bizimle berabermiþ.Koca TEMPLETON da bizler gibi Bizim'de kýsmýþ kalmýþ.Acaba % kaçý vardýr ki?M.U. ÞOK' u alýrken halka açaçaksan bir kýsmýna bende ortak olayým demiþti.Gözde'yede kenardan inceden hissedar sayýlýr. 700 milyar dolarýn üzerinde varlýk yöneten mark mobius'la ayný gemide olmak güzel bir duygu.EMAP limited þirket kartýnda 8.12 ortak .Global medya grubu olmakla beraber perakende,finans,moda ,saðlýk konularýnda yer alýyor. YILDIZ HOLDÝNGin aldýðý radikal kararlar yeni yapýlanmada þirkete adeta helikopterle avans ve gerekirse hisse geri alým kararlarý.....Bence MURAT ÜLKER'in PLADÝS olarak globalleþmede attýðý adýmlarýn neticesi olarak kararlarým bunlar gel yönetimde saydam bir þekilde sizlere de yer var demesi borsamýz için örnek bir davranýþ biçimi.2016 da sakata geldik þimdi atýlým zamaný.Bunca sene kötü yönetimlerin acýlarýný çektik.Hepimiz zarardayýz öfkeleniyoruz. bu alýnan radikal kararlarýn ,sermaye avansýnýn, gerekirse hisse geri alýmýnýn þirketi 2 çeyrekte iyi durumlara getireceði düþüncesindeyim.Bekleyip görelim bakalým.(Y.T.D.)
teþekkürler.syn. lucifer 123 kardeþ .yasal olarak %5 in üstünü niye bildirmememiþ Mobius ortaðýmýz veya þirket kartýna neden iþlenmemiþ ,veya ben bulamamamýþýmParcalý 2-3 fona alýp bildirmek durumunda olamayacaðýný düþünmüþtüm. Bilgilendirdiðiniz için saðolun.
o.çlarý nefret ettirdiniz..ben kazanmadan satmýyorum..gel al..pc
Yer Ýmleri