Derhal Kanka;
http://imageturko.com/?di=G364
Derhal Kanka;
http://imageturko.com/?di=G364
Eywallah kanka,8 lerden alan AK yatirim batirmaya baslamis...
Ne kadar tehlikeli insanlarsýnýz ya, þu bedduayý bir müslüman zalim bir kafire bile yapmaz. Hangi ortamlarda yetiþtiniz, ne yediniz ne içtiniz de böyle oldunuz.
Kýsa yoldan zengin olacaðým diye atladýnýz , okuduðunuzu anlamaktan uzaksýnýz, anlatmaya çalýþana da küfür ediyorsunuz sonra adama beddua.Biriniz 196 tane ÞOK maðazasý var der Bizim'in, öyle deðil böyle deyince de anlamaz. Bir baþkanýz, Kerevitaþ aldým 130'a mahvoldum diye küfreder, az çok toplama çýkarma bilen o kaðýdýn o parayý yapmayacaðýný bilir.
Ha siz kumar oynuyorsunuz size çýkar da çýkmaz da, kaybetmeyi göze alacaksýnýz.
Bedduanýz döner sizi bulur, tevbe edin eðer inancýnýz varsa.
Sana küfür etmedim MU ya da küfür etmedim.bu adamýn Ýsraildekilerin yaptýklarýndan hiçbir farký yok.onlar silahla buda parayla insanlarý yok ediyor.40-50 tl edecek bir þirketi 6-7 yýldýr bilerek süründürürsen bilerek þirketlerinden para transferleri yaparsan,bankalarý tehdit edersen,müslümanmýþ gibi gözükürsen bende beddua deðil ama insanlýktan bu adamýn uzak durmasý için dua ederim.ben zengin olmak için deðil bunun zalimliðinden kurtulmak için dua ettim.bunun gibi ne kadar insan varsa hepsinede duam geçerlidir.Allah biliyor.
4-5 yýl önce kaðýt 25 lerde iken, yapmayýn etmeyin bu kaðýdýn ederi 15 tl elinizde patlar, maðdur olursunuz diye belki 5 kere yazdým, bana çirkin sözler hatta küfürler edilince yazmayý býraktým.
Kaðýt 15'lere kadar indi sonra nerelere geldiði ortada.Ben rüyamda görmüyorum, adamlar maðaza sayýsýný artýrýyor masraflar katlanýyor ama satýþlar artmýyor, ve sattýklarý sigara-þeker gibi %1-2 marjlý ürünler.
Þimdi yeni bir þeyler yapmaya çalýþýyorlar, ancak kaðýdýn ederi 10-12 Tl'nin üstü deðil, iyi dönemlerde orada kalýr, üstüne çýksa da geçici olur ve geri çekilir.Kimse hayal kurmasýn ve þirket patronlarýný kendi hayallerini gerçekleþtirecek kahramanlar gibi görmesin.
Ülker de 19'un altýný gördü. Neler oluyor anlamak mümkün deðil.
Aylýk da ikili dip, çoklu dip vs... her neyse yaptý yaptý..! Yoksa vaziyetin baþka hiçbir iç açýcý bir durumu yok........
No: Önceki görülen en düþük fiyat 6.34. 2016 Kasým...
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Yer Ýmleri