arkadaþlar 11.67 maliyetle aranýzdayým inþallah hayýrlý olur.borsanýn tavan yaptýðý bu dönemde neden bu hisse yerlerde sürünür anlamýþ deðilim.dolar bazýnda oldukça ucuz duruyor.umarým en kýsa zamanda hakettiði yerlere gelir.ytd.
arkadaþlar 11.67 maliyetle aranýzdayým inþallah hayýrlý olur.borsanýn tavan yaptýðý bu dönemde neden bu hisse yerlerde sürünür anlamýþ deðilim.dolar bazýnda oldukça ucuz duruyor.umarým en kýsa zamanda hakettiði yerlere gelir.ytd.
Thy mi 9 Dan satip param burda dinlensin zaten ucuz dediydim. 18.80 aldým . Neyseki THY uçup gitmedi yoksa dert olurdu içime.
XT1033 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inþallah kardeþ inþallah
Ýyi akþamlar)
Ýmkaný olan arkadaþlar mümkünse istek yapmaya gerek olmadan günlük, aylýk Alýcý, satýcýlarý ve takas deðiþimlerini buradan paylaþabilirlerse tüm KY ler sevinecektir)
Keþke söylendiði gibi ucuz bir kaðýt olsa, þu seviyeler bile pahalý,Ülker'in desteði ile ayakta duruyor.Ýþ modelinin güncellenmesinde
sýkýntý var, gelecek vadetmiyor.
Size katýlýyorum. Hiçbir beklentisi olmayan bespara etmez bir kaðýt. Alanýn elinde kalýyor. Ülker sene baþýndan bu yana yüzde 25 primlendi neredeyse ama bu rezil kaðýtta týk yok. Ýnanýn uzak durun bu soygunculardan. Bizimzede olmayýn benim gibi.
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri