Kimseler kalmadý... Ya da herkes çakal uykusunda. Belki hareketlenir ümidi taþýyorum.
BBE100-4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseler kalmadý... Ya da herkes çakal uykusunda. Belki hareketlenir ümidi taþýyorum.
BBE100-4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimseler kalmadý sanki ..
timsah gibi beklemede
ben de aliskanlik var izliyorum sadece1000 lotom var almam asla tovbeliyim
![]()
Gercekten bu ulkerin kagitlari bana hic yaramiyor zarar ettiriyor.
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size özel deðil herkes e..
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben buradayým. Ýkinci raundu bekliyorum. Þu anda baþka sýcak bir cephedeyim. Gayet iyi gidiyor Bizim. 22.00'den kâðýda saldýranlarýn dökülmesi lazým: Kelzedeler. Grando, Kennym selamlar... Oscar ne yaptý acaba? Filmin sonunu görmek istiyorum, demiþti. Ýnþallah filmin sonuna az lotla girmiþtir. Gerçi film bitmedi, bu sefer umarým eskisi kadar bekletmez.
Selamlar dostum,
En son yükseliþte maliyetime denk gelen mallarý elden çýkarmýþtým.. Elimde kalan %60 ýn maliyeti sýfýr. Diðer tarafta, genel portföyümün %10-15 civarýnda bir aðýrlýðýný teþkil ediyor.. Bu sebeplerden dolayý fazla dert etmiyorum artýk...
Kýsa vadede 20 tl seviyelerini tekrar göreceðini düþünüyorum.. Tabii önemli olan, TL bazlý tarihi zirvesini bu sefer kýracak mý.. tekrar mý satýþ yiyecek..
19 günlük bir aradan sonra ilk mesajýmý buraya göndermem de... Entresan oldu![]()
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Yer Ýmleri