ülker grubunun hisseleri WC kaðýdýndan farklý deðil yazýk hamallýðýmýza taþý taþý birde zarar et.YTD
ülker grubunun hisseleri WC kaðýdýndan farklý deðil yazýk hamallýðýmýza taþý taþý birde zarar et.YTD
"PARA KONUÞUNCA,DOÐRULUK SUSAR."
wc kagidi daha degerli,bizimin halka arzinda bir wc kac paraydi,simdi kac para,birde bizime bak anlarsin...bunlarin yatacak yeri yok...9 yil wc kagidi biriktirseydin simdi zengindin.sirket buyuyor ama yatirimcilari hergun daha da fakirlesiyor...ne kadar boyle devam edecekler bakalim...YTD
bolinger iyice daraldý.50 ve 100 günlük ortalamalar da çok dar bir aralýkta sýralanýyor.
kýsa vadede yukarý tepki verip yataydan kurtulabilir.bugün marketlerde hareket vardý,gýdalar da güçlü duruyor.
buna da uðrayabilirler.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...b6c6ba6790.png
Sent from my iPhone using Tapatalk
1207 adede yükselmiþ sec market sayýsý.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Þok %5 oldu. Aslýnda üçgeni direnci de kýrdýk kopmasý lazým ama prk hevesli deðil gibi. Bank of kafasýný kaldýrmýyor satýþtan.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrým tavsiyesi degildir.DAM ÝLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLÝYÝM MEVKÝM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
1207ye cikti sec market sayisi. Son bir ayda 53 tane yeni açýlmýþ. Benim takip ettiðim iki konudan biri sec market sayisi ve ileride yapilirsa bölümlere göre raporlamada sec marketlere yapýlan satislarin favoku. Bunun dýþýnda açýkçasý bahsettiginiz varlýklar bilancoda ne þekilde gösteriliyor incelemedim. Sizin bu konuda daha ehliyetli olduðunuzu düþünüyorum
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Yer Ýmleri