Bizim halka arz sonrasi 30 liralari gordu. Bu da kisa vade 11-12 gorse Allah bereket versin deyip yolumuza gideriz
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim halka arz sonrasi 30 liralari gordu. Bu da kisa vade 11-12 gorse Allah bereket versin deyip yolumuza gideriz
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya hocam hala inanýyor musunuz bu grubun söylemlerine ?
olacaklar çok belli , fiyatý 2 liraya düþene kadar o yabancýlarýn payý azalacak .. 5 yýl sürer muhtemelen ..
takaslarý takip edin , CITI basacak hem de ilk olarak , sonra Deutche , sonra gene CITI balya balya , ilmek ilmek..
her gün daha da düþmez herhalde diyecez .. ama sürekli yanýlacaðýz.
BIZIM toptanda 16 dolara alan yabancý nasýl olduysa 3-4 dolardan tüm malý sattý suan fiyat 1,5 dolar civarýnda hala satýyor yabancý yatýrýmcý .. dünyanýn en salak yabancý yatýrýmcý grubu olsa gerek , baþka açýklamasý olamaz aksi takdirde.. yada yabancý yabancý deðil , bizim mülker kendi malýný yabancý gibi alýp , dýþardan satýþ yapýyor
ben bu yabançýlarý anlamadým gitti 25 yýllýk borsa hayatýmda... para kazanýyor sanýyorsun uzun vadede aslýnda kazanmýyorlar ...dolar tutsalar paralarýný daha çok kazanýrlar ..5 yýllýk borsa dolar endeksi kazanmamýþ bile...dolar bazlý borsa zararda ..ve en çok olduklarý bankalarý bakýnýz dolar bazlý hep zarar ...alýp satýp birilerinin üzerinden kazanýyor desek bunu karþýlacak ky yok.....bunlarýn amaçý hissede kendileri güç gösterisi yapýyor istedikleri kagýtlarý tabana istediklerini tavana götürüyorlar onlar olmazsa borsa fazla hareket olmaz diye düþünüyorum ...
yatýrým tavsiyesi olamaz ......
nasipse gelir çinden yemenden ;nasip deðilse ne gelir elden..
ÞOK’tayýz ÞOKlandýk len!!
10,15 üzeri kapatabilirse ve endekste hafif pozitif hava eserse maliyetine gelir hisse
Herkes stresten kurtulabilir diye fikrimi beyan edeyim
Ytd
migros Piyasa Deðeri 3.489.388.000,00 TL
carfure 3.479.000.000,00 TL
sok market 6.223.313.567,07 TL
ne sokmus yav.tek basýna carfuru ve migrosu alýyor
bu fiyatla bu hisse alýnýrmý iyi düþünün iyi araþtýrýn derim.![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
2.çeyrek bilançosunu görmek lazým kýsa vadeli borçlar ödendiyse faiz giderinden baya bir kurtulduysa hava deðiþebilir.. Ytd
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Borsa sabýrsýzlarýn parasýnýn , sabýrlýlara aktarmanýn bir aracýdýr." Warren Buffet
zaten sayfayý 2 kiþi takip ediyor
demkki halka arzlarýda palavra
kendi kendilerine mal satmýþlar
dikkat edin ileride yükseltip millete çakmaya çalýþabilirler
zaten sermayesini ingiltereye kaçýran bir patrona güvenilmez
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer Ýmleri