https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/688617
bu þekilde çözmüþler, ama patron ÞOK'ta o parayý býrakmaz, 2 kilo bisküviyi 100 milyona ÞOK'a satar, özel üretim bisküvi der olur biter.
bu adamda oyun bitmez ...þapkadan devamlý tavþan çýkýyor ...kümaþ satýþý var onuda bir þekilde pazarlýyacak bakalým ondada satýþý ali cengiz oyununu çevirecek mi ..kerevitaþ ve þok olayýndan sonra nasýl bir ali cengiz oyunu düþünüyor görecegiz....adam cambaz hep kendi tarafýný ceviriyor olaylarý .....
yatýrým tavsiyesi olamaz ......
nasipse gelir çinden yemenden ;nasip deðilse ne gelir elden..
Vay be arkadaþ, halka arz zamaný alayým mý diye düþünmedim deðil. Sonra bu formu incelemiþ ve bizim market maðdurlarýný okumuþtum. Allah razý olsun yazdýðýnýz yorumlar için, haa hisse artabilirmiydi artabilirdi ozaman kýzarmýydým herhalde kýzardým. Ýnsanoðlu böyle.
Ancak hep þöyle derim
Fareye ...... bu kadar mesafe git 1 kð peynir
.…........................,....................... .......... bu kada mesafe git 10 gr peynir demiþler,
Fare bakmýþ mesafe kýsa ödül büyük bu iþte bir iþ vardýr demiþ...
Allah yardýmcýsý olsun hissedeki arkadaþlara,
genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
Önder Uzel þu operasyonlarýn 100 de birini yapmaya kalkýþtý hem de þirketi nerede ise sektöründe tekel sýrf koçun önünü açmak için sonu ne oldu malum.Sonra buna imza atan SPK peþine Halka arz seferberliði açýkladý bir çok insanýn ocaðýna incir aðacý dikilmesine sebep oldu.Hele bir BMEKS faciasý var ki zaten onun tarifi yok.Bu operasyon böyle devam ederse bunun iç yüzü birgün gereken adrese önüne giderse bu iþin içinde olan hiçkimse o koltuklarýnda oturamaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
KAP: SOKM [ ] ÞOK MARKETLER TÝCARET A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/689016
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2018-06-13
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 08.06.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Yönetim Kurulumuz 8 Haziran 2018 tarihinde Yýldýz Holding A.Þ. 'den yapýlan pay geri alým iþleminin iptal edilmesine karar vermiþtir.
Saygýlarýmýzla
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
Yer Ýmleri