Arzdan gelen parayý nerde ezicekler acaba![]()
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arzdan gelen parayý nerde ezicekler acaba![]()
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Borsa sabýrsýzlarýn parasýnýn , sabýrlýlara aktarmanýn bir aracýdýr." Warren Buffet
Seçim sonrasý bile dip yapmaya çalýþýyorsun ya diyecek bir þey yok. Soyguna devam edin bakalým
Endeksi kolluyor. Endeks kýrmýzýya döndüðü an kafasýný aþaðý doðru çevirecek gibi duruyor.
*credit suisse, þok marketler için tavsiyesini 11,60 tl hedef fiyatý ve 'endeks üzeri getiri' olarak baþlattý
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Backqround hocamýzdan bu ayýn 21 ' de hisse ile ilgili bir çalýþma rica etmiþtim.Saolsun beni kýrmadý ve 6.94 seviyelerini düþüþ hedefi olarak gösteren bir analiz yapmýþtý.Belki bir iþinize yarar diye kendisinden izin alarak bu analizi sizlerle paylaþmak istedim.
![]()
Kontrol onda kardeþim direksiyon para yönetim lastik tekerlek herþey onda haber onda herþey olabilir iyi veya kötü özsermayesi olan veya az olan deðil ekside olan bir þirketten bahsediliyor ne iþi var borsada bu terane nasýl dönüyor bu iþlere bakan adamlar emeklimi olduda yerlerine atananmý olmadý yoksa yýllýk izindeyken millet, bunlar borsaya kote oldu aklým almýyor..
*jp morgan, þok marketler için tavsiyesini 11 tl hedef fiyatla 'aðýrlýðýný artýr' olarak baþlattý
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
Yer Ýmleri