satýlmayan hisseleri patron alacakmýþ galiba...YTD
satýlmayan hisseleri patron alacakmýþ galiba...YTD
Yurt dýþýndan gelen talebi kaçýrmamak için gayet mantýklý bence..
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce bahsedilmemiþ, belirtmekte fayda var....
Bilançolardan gördüðüm þirket faaliyetlerinden de para kazanamýyor, yani daha açýk ifadeyle devasa banka borcu olmasa faiz ödemese bile para kazanamýyor...
Bu nasýl olabilir diyebilirsiniz, her yýl sidik yarýþý gibi 1000 adet maðaza açarsa bu mümkün...
En az 300-400 milyon açýlýþ giderleri, sair masraflar...
Þimdi diyelim halka açýlmayý baþardý, 2,5 milyar para girdi diyelim, bank borçlarýnn büyük kýsmýný kapattý...
Rakipleri Bim ve A101 en az 2000 adet magaza fazla, önümüzdeki birkaç yýl daha agresif magaza acmayacaðýnýn garantisi var mý ? Faaliyetlerinden bile neden para kazanamadýgýný baþta belirtmistim....
Nereden bakarsanýz bakýn mantýksýz bir yatýrým....
halka arz baþarýlý olmuþ di,ye duydum ama kesin bilgi deðil daha...
bakkal dükkanýna yatýrým olmaz.. kutular raflarda bile deðil yerlerde.. kolay para sövüþleme yolu bulmuþlar.. murat ülker kusura bakma paralarý saçtýn godivadýr þudur budur ( bence yurt dýþýna mal varlýðý kaçýrdý amac buydu ) þimdigel ülkedeki ky sövüþle
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
sanýrým baþarýlý olmuþ halka arz...
yabancýyý keriz mi sandýnýz siz yabancý almýþ mýþ yabancý böyle senetlere para baðlarmý
Yorum yapan/yapmayan veya okuyanlardan halka azra katýlan kimse yok mu [emoji3] kim aldý o zaman BY almýþ demekki..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Yer Ýmleri