Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
artýk dün en kötünün bittiðini düþünüyorum. 8,79 dan 6,31 dokundu, artýk yükseliþ baþlamalý diye düþünüyorum
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
çalkala galip çalkala son danslarýn bunlar, bak þirket geri alým programý açýkladý
1 ay süremi olur alým programýnda ne saçma açýklama, çok þeye gebe olacak anlaþýlan bu tahta
Tahta çok sýð yeterli talep yok ilgide yok. Spek istediði gibi at koþturuyor.
2018/3 GEÇÝCÝ VERGÝ BEYANNAMESÝ ( KAR ) :2,572,301
güzel kar gelmiþ, boþ bi þirket olmadýðý belli oldu. Ama çok çalkaladý 1 haftadýr , önümüzdeki hafta 8 üzerine atacaðýný düþünüyorum,,,ytd
Yer Ýmleri