KY malý taþýr, by cýlarda parayý kazanýr.
Bizler hamalýz.
YTD.
Þuraya bak 1.19 krþ hisse hacim 960 000 hayýrdýr ne bekliyosunuz
Metro menkul kýymetler halka arz getirisini hesaplanmýþ arz fiyat 7,33/3,5=2,09 tl þuanki fiyat 1,19 tl getiri - 0,90 %-43
Birde kapta metronun halk arz ile ilgili raporu var yazmýþta yazmýþ aslýnda herþey yolunda ülkenin ekonomik durumundan kaynaklanýyormuþ heralde satmaya çalýþtý ama satýcý bulamadý herþey yolunda.diyerek milleti hisseye çekmeye çalýþýyor gerçi ben biraz aldým unuttum gitti borsaya girdiðimden beri 30 bin zarar ettim bütün birikim gitti son kurþunumla buna girdim 40 binden elimde 10 bin kaldý ne olacaksa olsun artýk ister 0.50 kuruþ olsun Galip Aða bir hareket yaparsa yapar yoksa hayýrlý iþler olur
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki halka arzýnda endeks 115 000 deyiþe endeks yine 100 000 altýndaydý basýktýr ordan pinokyo metro
Baya baský var hissede metro satýyor görünüyor normalde metro satýyorsa sýkýntý var demektir kýsacasý burda Galip ne derse o olur ister 5 e çýkarýr ister 50 krþ yapar insafýna kaldýk benim baya zararým var unuttum gitti 1 altýna gelirse maliyet düþürmeye çalýþýrým yýllarca bekler dururum ne yapayým baþka çare býrakmadý ki zararým da çýksýn borsa benden uzak dursun
Burda konuþan pek kimse yok ama investing sitesinde baya hissede olan var
Yer Ýmleri