Galip hisseden çýkmýþ gözüküyor ben mi yanlýþ gordum
Galip hisseden çýkmýþ gözüküyor ben mi yanlýþ gordum
Ne güzel daðýtýyorlar malý varya 4 lerden satamadýklarýný millet kapýþ kapýþ alýyor bende onlardan biriyim lanet olsun Sizin borsanýza
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler
Spk'ya þikayet tweetleri atýn.
Hisse halka arzdan beri %63 düþtü.
Önlem almasý lazým, küçük yatýrýmcýyý korumak için
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket bile elindeki malý satmýþ 1.890.000 lot geri alýmla topladýðý malý kesin zararýna satmýþtýr.
Allah belasýný versin bu adilerin borsa benim için bitti alsýn þirketini bir tarafýna ........... haram zýkkým zehir olsun ne kadar ******** olmuþlar bunlar sen bedelsiz açýkla milleti hisseye topla düþtükçe millet ucuz diye atlasýn sen o arada 4 5 ten satamadýðýný bedelsiz yapýnca 1.10 lara düþünce millet bedava gibi saldýrsýn bende dahil hep ayný tuzaklara düþüyoruz hep ayný neyse artýk yapacak birþey yok bu hisse 80 kuruþa düþse þaþýrmam adamlar satýyor millet kapýþ kapýþ alýyor bu kadar alan küçük yatýrýmcý ise yýllarca süründürü demektir of of
s.a arkadaþlar formt kim alýyor satýyor takas atabilirmisiniz
burada yazdýðým bilgi ve yorumlar kendi görüþümdür. kesinlikle yatýrýmcý tavsiyesi deðildir. Y.T.D
Kimin eli kimin ...... þeyinde belli deðil sadece metro takaslarda artýk görünmüyor yani metronun elinde hiç mal kalmamýþ görüntüsü var
Yer Ýmleri