-

Originally Posted by
sonumut23
Maliyet ne acaba özel değilse yazabilirmisiniz benimde maliyet yükseklerde
SM-C7000 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.37 ye aşağılardan da alarak düşürdüm.bekleyeceğiz zararına mal yok .1.10 lu seviyelere olurda düşerse yine alırım.
-

Originally Posted by
Roni38
1.37 ye aşağılardan da alarak düşürdüm.bekleyeceğiz zararına mal yok .1.10 lu seviyelere olurda düşerse yine alırım.
38 olduğuna göre Kayserilisiniz patronda Kayserili sizce durumlar nasıl patron sahip çıkıyor mu şirketine
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Merhaba bu hisseyi takibime aldim bugun tum kap haberlerini okuyarak ise basladim , bedelsiz vermeden onceki gun kacti fiyati hissemizin kacta bolundu acaba
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
sonumut23
38 olduğuna göre Kayserilisiniz patronda Kayserili sizce durumlar nasıl patron sahip çıkıyor mu şirketine
SM-C7000 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru tahmin ...önümüzde ki hafta fabrikayı ziyarete gidebilirim.işlerin iyi olduğunu duymuştum.inş daha iyi olur ve yıl sonu iyi bir bilanço ile yeniden 2 tl üzerine atar diye düşünüyorum
-

Originally Posted by
Roni38
Takip edin ,çok sık düşüyor 09,08 vs. rakamlara.
-

Originally Posted by
Roni38
Bu kadar da düşmemeliydi. Gebertti ky yı. Yıl içi 2.93 leri görmüş. Açığa veren varsa yakalansa içim soğur. Ytd
Son düzenleme : neden07; 12-12-2018 saat: 17:30.
-
Patron kağıdı paçavraya döndürmüş.
-

Originally Posted by
OKTAY5
Patron kağıdı paçavraya döndürmüş.
Benim anladığım1.13 ten kağıt değişimi var gibi. Çünkü sürekli 1.13 e verdikçe alış geliyor. Kağıt göze hoş geliyor. Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri