-
buralar yakın zamanda cok değerlenecek
-
-
-
Kağıtta iyi bir oyun dönüyor ama anlayamadım 4 gündür bu kadar aşağıya basacak ne oldu belli değil .iş yatırım çarşamba günü kağıdı altüst etti.Kim alıyorsa 1 kademe sonra geri veriyor.2018 yılında metro yatırımın aracı kurumları cirit atardı kağıtta .Bu hareketler tamda metro grup hareketlerine benziyor
-
Böyle kağıtlarda direnç,destek,seyiyelerinin tamamen algı oluşturma işi gibi görüyorum.Çünkü bu kağıt Metro yatırımın elinde olan bir kağıt teknik meknik işlemez.3 günlük takasta işyatırım 2 milyon lot üstü satış yapmış.Bu lotlar garantiyatırım ve vakıf yatırım almış yani K.Y lar . Ayrıca investaz da 2 milyon satmış.4 gündür düşen kağıtta tepki yok daha .Biraz daha boşaltmak isterlerse önce +2 veya +3 yukarı götürüp tekrar ilgiyi üzerlerine çekmeye çalışacağını düşünüyorum.Ayrıca endekste önemli bir kırılma olmadı.umarım olmaz
-

Originally Posted by
Gamlı Baykuş
Kağıtta iyi bir oyun dönüyor ama anlayamadım 4 gündür bu kadar aşağıya basacak ne oldu belli değil .iş yatırım çarşamba günü kağıdı altüst etti.Kim alıyorsa 1 kademe sonra geri veriyor.2018 yılında metro yatırımın aracı kurumları cirit atardı kağıtta .Bu hareketler tamda metro grup hareketlerine benziyor
hisse satışı var.Alaksızlar yükselişte yedirmiş kağıdı
-
Sizin aldığınız her lot için karşınızda.iş yatırım,şeker yatırım ,global, deniz yatırım.oyak yatırım,işlem yaparlar benim bildiğim bu 5 kurum bu kağıtta ortak hareket ederler belki şimdi birkaç kurum daha yanlarına çekmişlerdir. Biri alır diğeri satar;biri satar diğeri alır; Dikkatli olun kağıt gidiyor gibi gösterip tekrar geriye getirirler.Ama hiçbir kağıt devamlı düşmez bir yerden döner ama nereden
-
bayanlar baylar, kap a haber dustu, bedelli nasıl etkiler sizce?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri