Ýki sayfa öncesindeki tartýþmalar boþ tartýþmalardýr SPK kabul etti etmedi arkadaþlar daha perþembe günü baþvurdum zaten bu süreç iki ayý bulacak daha baþvuru yapmadan kabul etmediði tartýþmasý çýkartmýþsýnýz ya bir de bronz diye yani bunu yapan acemi birisi de deðil yeni üye bir hissedar da deðil yani mavi kardeþimin dediði gibi bilinçli mi yapýyorsunuz zaten Sepe kaya müracaat etmeden önce düþüþler genelde baþladý bedelli sermaye arttýrýmý bekleyen þirketlerin çoðunda onunda sebebi katmer hissesinideki patronun kalleþlikleri yani ondan bedelli sermaye arttýrýmý bekleyen bir çok þirket etkilendi yoksa bunun izah namesini açýp okudunuzmu ben buraya bazý detaylar yapýþtýrdým adamlar ne güzel þirketlerini büyütmekten bahsediyor fazla bir borçlarý yok borçlarýn da kapatacaklar makinelerini teknolojik olarak yenileyecekler. Bir çok þirketin bedelli izah naðmesi sadece geçmiþ borçlarý ödemekten ibaret bu adamlar geleceði düþünerek bir izah name hazýrlamýþlar ve þirketin gelecek 50 yýlýný planlamaya çalýþýyorlar ve karþýlarýnda rakip olarak gördükleri bosh Arçelik beko Bunlarýn ilgilenmediði küçük pazarlara dünya üzerinde Gidilmeyen yerlere gitmekten bahsediyor adamlar bunlar kolay þey mi 8 TL dolar olmuþ sen Ýstanbul’dan Adana’ya giderken iki sefer düþünüyorsun adamlar dünyanýn öbür ucuna gidecek bunun içinde sermaye lazým pazarlamaya çýkacaklar ve makinelerini büyütecekler daha neler neler açýn izah name 75 sayfa okuyun ya ondan sonra gelin burada yorum yapýn hadi onu okumadýðýnýz 2.03 sayfa geriye gidin benim yazdýklarým yazdýklarým Ýzah name den bazý paragraflarý buraya yapýþtýrdým saçma sapan düþünen insanlar zaten %500 çýkmýþ hisselerin peþinden koþmaya devam etsin yani bu ise daha çýkýþýna geçen ay baþladý bu ay biraz devam etmeye baþladý oda ceza yedi biraz geri geldi þimdi bu hafta yine tekrar geri geldi öksürükten nem mi kapýyorsunuz derler ne derler yani kendinize gelin iyi tatiller ben güveniyorum for met yönetimine ve þirketin geleceðine Çelik sektörü bu ülkenin geleceðidir Domates biber satma ile bu ülke kalkýnmaz
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri