Ceza bu gün bitti mi
Ceza bu gün bitti mi
Ptesi normal iþleme dönüyor. Alt pazarda olduðu için brüt devam ediyor.
IN2010 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Ceza bitti A1 capital oyunlarý bitmedi
arkadaslar bedelli icin kullanýlacak paranýn açýklamasý ilgimi çekti. fakat aklýma takýlan birkaç soru var, hissenin gediklileri varsa cevaplarlarsa çok sevinirim:
1) þirket ilk halka arz edildiðinde 43% gibi oraný arz edilmiþ. Fakat iþyatýrýmdan baktýðýmda þuan neredeyse 70% i halka açýk. Patronlar hisse mi sattý?
2) Patronlar 25% civarý hissedeyken 300% bedelli açýklamýþlar. Bu bedelliyi komple halka ödetmek deðil midir? Yani patronlarý þuana kadar üç kaðýtçý mý yoksa dürüst bir profil mi çizdiler sizlere acaba?. Burnuna pis kokular gelen var mý?
3) Google'da aradýðýmda hem patronun hem de eski fenerbahçeli mecnur'un isimleri çok karþýma çýktý. Bu konuda bilgisi olan var mý?
Son düzenleme : steve_harris; 29-01-2021 saat: 20:44.
Merhaba,
Þirketin resmi açýklamasýna göre 129 milyon 12 aylýk ciro beklentisi var. Bu gerçekleþirse 12 aylýk kar 10-12 milyon seviyesine çýkabilir. % 294 bedelli onayý geldiði takdirde borçlar kapatýlacak. Kapasite ve teknoloji yatýrýmý yapýlacak ve üretim katlanacak.
Sadece karýn artýþý beklentisi ile bile sýkýþan Fiyatýna ve tekniðine de güvenerek Bir miktar alým yapýp beklemeye geçtik.
Bekleyelim , görelim.
Not: yazýlaNlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senelik ky muhabbetidir.
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Herkesin görüþüne saygý duyuyorum. Lakin ben resmi açýklamalar ýþýðýnda ve grafiðine bakarak yorum yapýyorum. Patron mal satmýþ. Tamam. Muhtemelen bu bedelliye kayýlabilmek için 8 e çýktýðýnda veya bu çýkýþ iniþ esnasýnda gömmüþtür. Bu durum bizim borsamýzýn acý gerçeði maalesef.
Ancak bedelli baþvurusunda paralarý nereye kullanacaðý belli. Resmen açýkladýðý 2020 ciro beklentisi ve 6-9 aylar arasýndaki karlýlýða bakarsal bahsettiðim gibi 10-12 cüvarýndaki 2020 kar beklentisi mantýksýz görünmüyor.
Benim sadece kendi çizdiðim senaryoya göre ( hiçbir yerden bilgi alma þansý olmayan bit küçük yatýrýmcýyým. Yazdýðým senaryo sadece teknik ve temel beklentileri doðrultusunda kendi yaZdýðým senaryodur) grafik zaten patladýk patlayacaðým diyor. Teknik haZýrlýk tamam. Bu ayýn içerisinde açýklanacak olan 2020 bilançosunda gelmesi muhtemel güzel kar , bedelli onaylanmasý iþe birlikte yaratýlacak pozitif hava ile bedelliye katýþým saðlanýr ve borçluluk azaltýlýp yeni yatýrým için kaynak yaratýlýr ve son dönemde gözde olan mobilya sektöründe kaðýt büyümeye yönelik adýmlar atar.
Dediðim gibi benim senaryom bu þekilde . Hiçbir þekilde alým satým tavsiyesi deðildir. Geçmiþ hareketleri yüksel ölçüde spekülatif hisse gibi görünmekte. Ýnþallah Bu görünümden kurtulur ve bizim senaryomuza uygum hareket eder.
Teþekkürler
Saygýlar
Not: 30 senelik kynin kiþisel görüþleridir. Hiçbir þekilde alým veya satýl tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri