Sabah hafif hareketlendi ama sonra sondu ateþi. Þirketin piyasa degeri 300 milyon, yakinda sermayesi de 300 milyon olacak. Garip bir durum
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
bedelli yi çok kýsa süre içerisinde tamamlamasýný bekliyorum. Bunu yapabilmeleri için de olumlu bilanço ve mobilya sektöründeki artan ihracat potansiyelini de kullanarak fiyatýn hareketlenmesi bizi þaþýrtmaz.
Bu hafta fazladan ky ye kaptýrýlan mallarýn çoðunu yerine koymuþlardýr. Hatta birçok ky zarar kes yaparak satýþ yaptý. Bunun etkisini özellikle geçen hafta hissettik. Bu hafta için daha olumlu hreketler gerçekleþirse þaþýrmamak lazým.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senelik küçük yatýrýmcý muhabbetidir
Bence bu hafta sermaye artýrým tarihi belli olur. Bir an önce yol almalarý lazým. Adam gibi sermaye þle de en kýsa sürede pazar deðiþikliði de mümkün. Pazar deðiþikliði þirketin brüt takastan çýkmasý anlamýna gelecek. Mobilya sektörü ve ihracat potansiyellerinin yanýna bu beklentiyi de ekleyebilriz. Hala aþaðý basmak istemeleri gerçekten enteresan.
Ya sabýr demekten baþla þans yok
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir
Belli almasýný istemedikleri bir yatýrýmcý mal almýþ. Halen onu dökmeye çalýþýyorlar. Ama hata ediyorlar. Bakýn bu kafayla giderlerse bedelli artýrýmýn da içine eder bu salaklar.
Yahu daha neden aþaðý basarsýn. Eðer mercimek kadar zekan olsaydý bedelli gaZýyla malý yükseltir , bedelli sonrasý olumlu haberlerle malý çýkardýn.
Þimdi artýk daha aþaðýya verecek halin yok , yoksa bedelliyi kendi paranla yaparsýn. Kimse katýlmaz. Enayi mi millet. Ulan nasýl bir speðin eline düþtük anlamýyorum. Bu fiyatlardan aþaðý verirsen bedelliyi kendin yaparsýn. Kim katýlýr ya?
Gerçi emkel de de benzetir þekilde mal kaptriýrdýlar . Sonra bedelli ve rüçhan tahtasý ta ki kapanana kasar milletin anasýný bellediler. Sonra rüçhan kapandý tahta rahatladý gerçek ederine hareket baþladý.
Ama olmaz. Burada da mý aynýsý? Millete rüçhanlarý ucuza sattýrýp sermaye artýrýmý sonrasý mý hareket ettireceksiniz. Ýnan çok saçma.
Ben kendi þahsýma rüçhanlarý da kullanmayý düþünüyorum. Bakalým kim daha sabýrlý?
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senedir devam eden küçük yatýrýmcý muhabbetidir
sanýrým bir ikimiz varýz bu baþlýkta![]()
bedelliden gelecek paralar, fon kullaným raporunda belirtilen yelere harcansýn bu þirket x3 te yapar x5 te orta vadede. Çok büyük büyüme potansiyeli var, tek risk gördüðüm google'da aradýðýmda adý üç kaðýtlara karýþmýþ patron....
Nayapalim ortaklar.. bunun memleketi üçkaðýtçý dolu....bu da üçkaðýtçý...hirsiz bunlar...sahibi parayi cullalayip orada burada yiyecek..
Üçkaðýtçý olmasanhisse geri alým yapar sirkete sahip çýkardý...
Hepimize geçmiþ olsun..
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Bedelli öncesi bu kadar baskilamanin amacý ne olabilir ki.. Bu aralar yukseltseydi hisseyi, ilgi çekerdi, yatýrýmcý çekerdi, insanlar bedelliye daha iþtahlý girerdi. Iyice çöp ettiler hisseyi, kimse yanaþmýyor. O kadar Rüçhani kim alacak, cok mecbur olmadikca kim katýlacak bedelliye anlayamýyorum.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri