-
Orasi oyle ama fon kullanim raporunda dediklerini yaparlarsa hatta 70% yapsalar bile sirket adam olabilir. Oncelikle fabrika binalarinin satinalmasini bekliyorum
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
-
Bi derinlik olsa Kimse kalmamış hayırlısı.
-
Fabrika binasını akacakları kişi satıştan vaz geçtiğini açıklamıştı bir süre önce

Originally Posted by
steve_harris
Orasi oyle ama fon kullanim raporunda dediklerini yaparlarsa hatta 70% yapsalar bile sirket adam olabilir. Oncelikle fabrika binalarinin satinalmasini bekliyorum
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Maalesef borçluluk aZaldı. Ancak fabrika binasını satın alamadıklarını açıkladılar . Kaçıran varsa kap açıklaması fon kullanım açıklamasını bulup bakabilirler
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
-

Originally Posted by
Baybo Bey
Maalesef borçluluk aZaldı. Ancak fabrika binasını satın alamadıklarını açıkladılar . Kaçıran varsa kap açıklaması fon kullanım açıklamasını bulup bakabilirler
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
Mülk sahibi protokol yapmış 31 Mart 2021 de dolmuş satıştan vaz geçmiş 2 ci mal sahibi arazide enerji üretip satacakmış 6 aylık protokol mu yapılır burası Türkiye rakamlar çok hızlı değişiyor. Gerçi enflasyon %19 ama hissedilen kaç kimse söylemiyor.
-
Teoman Poyraz hisseleri tipe dönüştürüyor. Kime satacak kesin ky ye kinitlerler.
-
Teoman poyraz ve diğerleri 17.085.776 lot hisseyi tipe çevirdiler kime nasıl satacaklar bilen var mı
-
haberim yok ama mide bulandırıcı. fiili dolasımı 90% olan hisse de daha ne satacaklar
-
%96.6 dolaşım oranu ile borsa rekorlarından birine ortak oldu sanırım. Nasıl bir sistem var anlamıyorum. Sadece %3.5 gibi bir oranla şirketin imtayzlı yöneticisi olmayı aklım almıyor gerçekten. Bu şekilde bir uygulamanın adalet, hak vb. hususları tamamen çiğnediğini düşünüyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri